De 3 W’s – Wesdijk, W3 & W4 – Volop Westin in Barendrecht

24/03/2020
De 3 W’s – Wesdijk, W3 & W4 – Volop Westin in Barendrecht

De laatste dag nog ff flink roofvissen en dat met absolute tophengels, dan ben je bij Wesdijk Hengelsport aan het juiste adres. Onlangs hebben ze een vette voorraad nieuwe W3 en W4 hengels van Westin geleverd gekregen. Moeilijk kiezen tussen al dat moois natuurlijk, maar Wesdijk heeft er 3 voor je uitgelicht. 

Als je weet dat Luc Coppens achter de knoppen zit, dan weet je dat het goed zit 🙂

 


 

WESTIN TOPPER 1> W3 Vertical Jigging-T

De W3 Vertical Jigging is een ideale verticaalhengel die in 2 delen geleverd wordt, zodat het transporteren van de hengel een stuk makkelijker is. Door het gebruik van het zogenaamde TORAY carbon is de blank super licht van gewicht en toch ijersterk. De blank is tevens extra gevoelig en geeft daardoor alles door wat er onder water gebeurt en laat dat nu net essentieel zijn bij het verticaalvissen op baars en snoekbaars. Klik HIER.

Ontwikkeld met het exclusieve, lichtgewicht Toray.


TOPPER 2> Westin W3 Finesse Crank Trigger

De Westin W3 Finesse Crank Trigger is het ultieme hengeltje voor de lichtere reel visserij. Van kleine spinnerbaits tot hardbaits en softbaits. De Westin W3 Finesse Crank Trigger heeft een medium snelle actie, is ultra licht in gewicht en gemaakt van het hoogwaardig Toray carbon. De combinatie van strakheid en gevoeligheid in deze trigger hengel zal je verbazen. Klik HIER.

Extra verstevigd met 3K Woven Kevlar…

 


 

WESTIN TOPPER 3>

De Westin W3 StreetStick is speciaal ontworpen voor het Streetfishing, ofwel super licht en volle bak finesse aan de slag op baars en snoekbaars in stadswater. Extreem gevoelig en super licht elk tikje voelen van stekelrovers die moeilijk over de streep te trekken zijn, deze hengelserie is de juiste keuze. Voorzien van SKS reelhouder en LTS hengelogen. Klik HIER.

De Streetstick, voor maximaal gevoel tijdens o.a. het baarsvissen.

 

Let op, nu ook Westin W4 hengels verkrijgbaar bij Wesdijk. En dat niet alleen, ook een uitgebreid assortiment aan Westin kunstaas. 

Hoe natuurlijk wil je je shads hebben? Check deze life like Ricky the Roaches. Klik HIER.

De favoriet van Luc Coppens als het gaat om hardbaits voor snoek. Zowel voor groot als klein water. Klik HIER.