De fishfinder voor de kantvisser – Snel en eenvoudig vis vinden

30/04/2021
De fishfinder voor de kantvisser – Snel en eenvoudig vis vinden

Als kantvissers kijken we nogal eens met argusogen naar die fancy boten met dito fishfinders. Gelukkig kun je als kantvisser net zo goed gebruik maken van een fishfinder. Met de Striker Cast GPS kun je niet alleen spot on de onderwaterwereld in beeld krijgen, maar ook een zeer gedetailleerde waterkaart maken van jouw thuiswater.

 


Specificaties

-Garmin Striker Cast
-Afmetingen: 75,8 x75,5 x57,87 mm
-Gewicht: 75 gram
-Maximumdiepte: 45 meter
-Levensduur batterij: 10 uur
-Bereik: 60 meter
-USB kabel voor opladen
-Vissymbool-ID (helpt bij het herkennen van vis)
-AutoGain (beperkt ruis, optimaliseert doelen)
-A-Scope (realtime-weergave van de vis die de straal van de transducer passeert)
-Met sensor voor watertemperatuur
-Waypoints markeren op de kaart


 

De strijd aan met die fancy boten. Als kantvisser kun je net zo goed stekken screen op vis, diepteverloop en obstakels.

Waarom kostbare tijd verliezen met het zoeken van hotspots en slechts gissen of er op een bepaalde topstek vis zwemt? Met de Garmin Striker Cast kun je veel effectiever aan de slag gaan. Werp deze fishfinder uit, draai binnen en je hebt in mum van tijd een helder beeld van wat er zich onder water afspeelt. Hoe verloopt de bodem, staan er waterplanten, zwemt er aasvis en/of ligt er een dikke roofvis op de loer? De Striker Cast registreert het allemaal en geeft jouw de broodnodige informatie over de visstek.

Deze fishfinder biedt draadloos bereik van zestig meter en zendt alle informatie naar je smart phone of tablet, waarop jij alles feilloos af kunt lezen. Dit met behulp van een gratis te downloaden app voor zowel Apple als Android.

Haarfijn je favoriete viswater in beeld brengen. Omdat het kan!

Met een volle (oplaadbare) batterij kun je ruim 10 uur elk water uitpluizen en voor een zo efficiΓ«nt mogelijk gebruik van de accu schakelt de Striker Cast zich pas in als het contact maakt met water. Ideaal toch?! Wil je echt next level aan de slag gaan, dan kun je met deze unit een water volledig in kaart brengen met de optie Quickdraw die gebruik maakt van 0,3 meter dieptelijnen. Hoe gedetailleerd wil jij je favoriete viswater in beeld brengen πŸ™‚

 

De Striker Cast is zeer gebruiksvriendelijk en niet alleen voor kantvissers een verademing, net zo goed voor bellyboastvissers. Meer informatie of bestellen, klik HIER.