De hotspots in één oogopslag zien – SonarChart Shading

13/05/2020
De hotspots in één oogopslag zien – SonarChart Shading

Ben jij bekend met de SonarChart Shading functie in de kaarten van Navionics? Dat de waterkaarten van Navionics een waardevolle toevoeging zijn voor iedere visser is al lang geen geheim meer, maar die ene kuil of talud vinden op basis van een waterkaart is natuurlijk next level! Jacco Willemsen van Navionics geeft duidelijk uitleg in onderstaande video.

Natuurlijk konden we al met de zeer precieze 0,5 meter dieptelijnen van de Navionics waterkaarten een mooi beeld vormen van de bodem. Nu is daar een extra dimensie aan toegevoegd met Navionics SonarChart Shading. Hiermee leg je feitelijk een tintenpalet over de dieptekaart, waarmee je in één oogopslag de diepte kunt waarnemen. Daarbij kun je nog variëren in transparantie van deze overlay, zodat je eventueel ook de dieptelijnen er nog door heen kunt zien.

De waterkaart zoals we hem kennen…

Nu met blauwtinten, zodat er veel meer in één oogopslag zichtbaar is.

Desnoods combineer je het beste van beide werelden 🙂

Op zoek naar diepe kuilen, bulten, richels, geulen, of welke bodemprofiel dan ook, kinderspel met deze functie. Ideaal voor tijdens het vissen, maar minstens zo bruikbaar wanneer je de dag ervoor een plan wilt trekken. Meer informatie over de SonarChart vind je HIER!