De Navionics Boating App – De ‘fishfinder’ voor kant- en bootvissers wordt één

26/08/2019
De Navionics Boating App – De ‘fishfinder’ voor kant- en bootvissers wordt één

Bij veel vissers is de Navionics Boating App al onmisbaar geworden en logisch. Vooraf aan een vissessie je plan uitstippelen op basis van de meest actuele data en tijdens de dag zelf natuurlijk net zo goed. De naam is een beetje misleidend, want net zo goed als hij voor bootvissers is, heeft het voor kantvissers ook heel veel toegevoegde waarde. Goed nieuws, want alle verschillende Boating Apps worden nu één. Het was al doodeenvoudig, nu nog meer!

Alle Boating Apps in één. Te downloaden voor zowel Android als IOS. 

Tot nu toe stonden er in de App Store en Google Play een lijst met verschillende Boating Apps, gebaseerd op regio en type apparaat. Navionics wil het ons gemakkelijk maken en heeft alle Boating Apps in één centrale app gecentraliseerd. En geen zorgen voor huidige gebruikers die denken dat daarmee al hun opgeslagen kaarten en data dan verloren gaan. Deze gaan mee in de nieuwe app.

Update je bestaande Boating App door de NIEUWE Boating App te installeren. Doe je dat dan zul je weer automatisch onze nieuwste features en updates ontvangen. Zoals gezegd zullen ook alle bestaande data en instellingen overgezet worden. Zonder dat kosten met zich meebrengt.

Natuurlijk zijn wij Roofmeisters ook intensief gebruikers van de Navionics Boating App. Klik op de video hieronder. 

What if:

-Heb je een lopend abonnement, dan zul je kunnen profiteren van de resterende dagen die je nog hebt.
-Is het abonnement verlopen, dan kun je meteen de nieuwe gecentraliseerde app gebruiken.

Klik HIER voor mee info.