Luctor et Ermergo met Visreis.nl – De aanhouder wint!

23/03/2021
Luctor et Ermergo met Visreis.nl – De aanhouder wint!

Natuurlijk zorgt de Covid ellende voor vele gedupeerden. Reisbureaus liggen wat dat betreft in de frontlinie. Boekingen annuleren, omboeken of zelfs vouchers ter vergoeding voor als we straks weer kunnen reizen. Wij vroegen Joris Nieuwenhoff van Visreis.nl hoe de vlag er bij hangt. 

Door Joris Nieuwenhoff

Joris Nieuwenhoff, iemand die doorpakte en er het beste van maakt! Daar kunnen we alleen maar bewondering voor hebben!

We zijn alweer een jaar verder! En de situatie is nog niet echt verbeterd. Sterker nog, ik ben reizen die ik vorig jaar heb omgeboekt dit jaar alweer aan het omboeken. En een reis omboeken betekent eerst alles annuleren en na 2 maanden als de vlieg- of veerboottickets weer beschikbaar zijn, alles opnieuw inboeken.

Andere tijden, bijna niet meer voor te stellen!

Altijd een zeer druk bezochte stand op de beurzen

Dat is dus 200 % meer werk en ik verdien er helemaal niets mee. Dat is bijzonder frustrerend om hard te moeten werken en niets te verdienen. Ik hoop natuurlijk dat zoveel mogelijk geplande visreizen door kunnen gaan. Maar eerlijk is eerlijk: de kans dat we er in de eerste helft van dit jaar op uit kunnen, is niet heel groot.

Omboeken, inboeken, weinig perspectief. 100% respect voor Joris hoe hij door zet met een optimistische kijk!

Daarom kijk ik samen met klanten die in april, mei en juni een visreis geboekt hebben, nu al naar alternatieve data aan het kijken om toch nog dit jaar op visreis te kunnen gaan. Daarbij houden we de tweede helft van dit jaar als serieus alternatief aangezien we verwachten dat er dan aanmerkelijk meer mogelijk is.

Belangrijk om te weten is dat in het kader van de Corona maatregelen ik GEEN visreizen organiseer naar landen die ten tijde van de reis als oranje gekenmerkt zijn. Mijn exacte overwegingen daarvoor tref je HIER.

De drempel voor een vaccinatie wordt dan toch een stuk lager 😉

Begrijp me niet verkeerd, maar dat ik er ook klaar mee ben is een feit en ook ik wil graag weer vissen en reizen. Maar ik ben ook van mening dat ik, door eerlijk te zeggen waar het op staat, de grootste bijdrage kan leveren aan de beste, veiligste en snelste oplossing.

Net zo goed in ons Europa supermooie bestemmingen.

Dat geldt voor al onze gasten, de Nederlandse maatschappij en voor mijn bedrijf op de lange termijn. Het belang van mijn eigen portemonnee op de korte termijn zet ik hier dan ook nadrukkelijk even aan de kant.

We kunnen niet meer wachten toch?

Tegelijkertijd heb ik sinds september een opdracht aangenomen in mijn oude branche om er financieel niet teveel op achteruit te gaan. En ik heb tussentijds ook veel nieuwe locaties toegevoegd zoals Bomlo en Titran in Noorwegen. Klik HIER of HIER.

Mooie herinneringen kunnen nooit van je afgepakt worden.

Maar ook Maleisië, Tanzania, Mozambique en de Malediven. En als laatste ook nieuwe groepsreizen zoals vissen op skrei (extreem grote kabeljauw) in Loppa en naar de Malediven. Ik kijk uit naar deze fantastische nieuwe bestemmingen en ik heb er vertrouwen in dat ik hier sterker uit ga komen.

Licht aan het einde van een donkere tunnel. Positief blijven is het motto!

En er is eindelijk een klein lichtpuntje aan het einde van de donkere tunnel. De Europese commissie buigt zich op dit moment over een vaccinatie paspoort om vrij te kunnen reizen door Europa.

Hopelijk kunnen we snel aan de gang met onze bucket list. 

En dat moet voor de zomervakantie geregeld zijn. Los van wat je van het vaccineren vind, is dit in ieder geval een stap vooruit in de goede richting. Dan hebben we toch nog iets, om als een van de laatste in de rij van ondernemers, naar uit te kijken.

 

Als je er ook erg naar uit kijkt om een visvakantie te kunnen boeken zodra het weer kan, of lijkt het je gaaf om compleet nieuwe vissoorten te bevissen? klik dan HIER voor de website. Joris Nieuwenhoff biedt hier fantastische reizen op meer dan 100+ locaties. Klik HIER om eindelijk die tropische big game targets van je bucketlist gaan strepen of klik HIER om die ijskoude heilbotten te vangen, zo groot als een deur.