De nieuwe Suzuki motoren van 2023 en hun Ocean Clean Project

23/03/2023
De nieuwe Suzuki motoren van 2023 en hun Ocean Clean Project

Suzuki heeft voor 2023 weer een aantal nieuwe motoren klaar staan en die hebben een flinke upgrade gekregen vergeleken met de 2022 modellen. De motoren van 140pk en 175pk zijn nu voorzien van een Microplastic Filter en Lean Burn, wat gave nieuwe techniek is in de Suzuki buitenboord motor!

In deze video legt Suzuki meer uit wat er gaat verbeteren in 2023. Dan moet je denken aan mogelijkheden als binnen boord motor, leasen, dubbele motoren, kleur en de juiste samenstelling met de boot!

 

Microplastics filter en Lean Burn

Microplastics zijn plastic deeltjes van 1- tot 5 mm groot. Deze deeltjes ontstaan uit al het plastic afval wat in de oceaan zwerft. Deze microplastics zijn ontzettend schadelijk voor de ecosystemen. Vissen en vogels bijvoorbeeld krijgen deze in hun maag en kunnen ze niet verteren. Met het microplastics filter draagt Suzuki een steentje bij aan schoner water. Ook vervangt Suzuki plastic verpakkingen waar ze kunnen om plastic te sparen voor hun Ocean Clean Project.

Microplastic filter in de motor. FOTO: Florida Sportsman.

Suzuki’s Lean Burn Fuel Control Technology voorspelt de brandstofbehoefte. Op basis van de omstandigheden levert dit systeem het optimale brandstof/luchtmengsel aan de motor. Dit zorgt voor een lager brandstofverbruik en dat scheelt jou ook weer centen!

 

Met het Lean Burn systeem en het Microplastics Filter blijft Suzuki verduurzamen. Dat is goed voor de planeet én goed voor de portemonnee! Klik HIER voor de website.