Nieuws vanuit Spanje – HART hard op weg

18/04/2019
Nieuws vanuit Spanje – HART hard op weg

Het Spaanse merk HART is allesvoorzienend in al het denkbare roofvismateriaal. Dat niet alleen, het jaar rond innoveren ze en komen ze met nieuwe producten. Een kleine selectie.

Een molen die tegen een stootje kan.

De Zemtax 800, een juweel van een molen gemaakt van het ultralichte grafiet. Echt zo’n werkpaard dat ook tegen een stootje kan met een verzegeld binnenhuis en onderdelen die met het proces van koud smeden ontwikkeld zijn ten behoeve van optimale duurzaamheid. Slipkracht van 10 kilo en voorzien van 6 kogellagers.

Ideaal voor het peuterwerk met het kleinste kunstaas.

 

De Bloody Rock & Street 74 UL is uitvoerig getest door HART prostaffers en ze zijn het er unaniem over eens dat dit de ideale lichtgewicht hengel is voor het finesse werk. Speciaal ontwikkeld voor het populaire rock fishing, maar ook prima te gebruiken voor Streetfishing uiteraard met een lengte van 2,24 meter en een werpgewicht van 1 tot 7 gram. Gemaakt voor het vissen met het kleinste kunstaas.

Een heerlijke set up voor de finesse visser.

In Spanje is het rock fishing uitermate populair.

De laatste jaren zijn we langs de Nederlandse kust verrast met de komst van pijlinktvissen. Drie keer raden welke vis ook blij verrast met hun komst? Precies, zeebaars. Nu van HART de UL-Inchiku met prima werpeigenschappen (gewicht: 14 gram) en eens wat anders dan een visimitatie. Durf jij het te proberen?

Het zeebaarsaas van 2019?

Ook de M-Minnow van HART, geïnjecteerd met krab flavours, kan wel eens hoge ogen gaan gooien bij het zeebaarsvissen. Een semi-jointed shad met een mooie schoepactie en ideaal voor het jiggen of op een off set hook te riggen.

Verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren en de afmetingen 4,6 cm en 7,5 cm.

Interesse in deze producten, voor meer informatie ga je naar FAUNA HENGELSPORT, WOUT VAN LEEUWEN of HET LOZE VISSERTJE.