Ga jij mee naar het HART Kaapverdië festival 2023?

02/05/2023
Ga jij mee naar het HART Kaapverdië festival 2023?

De Kaapverdische eilanden zijn een groep eilanden voor de West Afrikaanse kust en deze bieden een unieke ervaring. Hier waan je je echt nog in Afrika en kom je geen toeristen tegen. Een unieke locatie om te vissen en te genieten van lokale cultuur. Maio is een van de eilanden en een goede uitvalsbasis voor vissers. Je kunt veel grote en verschillende vissen vangen van bonefish op een 1o grams hengeltje tot haaien van 500 kilo. Ga je mee met Visreis.nl?

Eind oktober start weer de tweede editie van het HART Kaap Verdië festival 2023. In 2022 heeft deze reis ook al plaatsgevonden waarbij zes teams van drie personen elke dag hebben genoten van een andere visserij. Je gaat drie dagen vanaf drie verschillende boten en drie dagen vanaf de kant vissen op verschillende soorten en maten vis.

Bonefish, tonijnen, haaien, alles kun je hier verwachten.

Je krijgt elke dag een lokale en ervaren gids mee om je te begeleiden. Natuurlijk is de reis compleet verzorgd en al het vismateriaal plus maaltijden zijn inbegrepen. Dit is de perfecte kans om kennis te maken met wat deze prachtige eilanden te bieden hebben wat betreft visserij.

 

Klik HIER voor details van deze gezellige groepsreis en klik HIER voor de aftermovie van vorige editie.