Dé roofvis speciaal zaak – Wout bezorgt aan de deur

22/12/2020
Dé roofvis speciaal zaak – Wout bezorgt aan de deur

De Corona crisis zet door en daar hebben we allemaal mee van doen. Ook de mannen van Wout van Leeuwen in Vlaardingen. Maar zij zullen de laatsten zijn die bij de pakken neer gaan zitten. Bestel online bij Wout en in de regio bezorgt Wout je materiaal aan de deur. Wat een topservice!

Wout: “Wij bezorgen nu ook in Rotterdam, Maasland, Zuidland, Hoogvliet, Schiedam, Hekelingen, Abbenbroek, Heenvliet en Geervliet. Reken niet op de pakketdiensten, wij leveren zelf. En u heeft dus op tijd voor Kerstmis uw cadeau. Je kunt zelfs appen voor je bestelling naar: 06 290 58 910.”

Nog voor de lock-down gingen we op bezoek bij de winkel. Dit keer in gezelschap van onze cameraman Bo Staartjes. Hij had wel eens gehoord van Wout en dat ze veel hebben, maar dat wilde hij wel eens met eigen ogen zien. Nou, hij kwam niet van een koude kermis thuis. We gooien er weer eens het cliché tegen aan, ‘alsof je je in een snoepwinkel begeeft’.

Van Japanse topkwaliteit Tenryu hengels, tot het nieuwste van het nieuwste van de LEW’S reels. Van exclusief kunstaas van Molix, Megabass, Illex en ZMan tot aan alle gekende merken als Spro, Westin, Savage Gear en meer.

Hun motto: “Heeft Wout het niet, dan vangt het niet.” Aanvullende zouden wij willen zeggen: “Heeft Wout het niet, dan bestaat het niet.” 😛 Enfin, een kleine selecte van interessante nieuwe producten, zie onder.

De nieuwe SHIMANO VANFORD is de molen om te hebben als het gaat om finesse- en gevoelige visserijtoepassingen in zoet- en zoutwater kustomgevingen. Het unieke ontwerp van de MGL-rotor draagt ​​in hoge mate bij aan de gevoeligheid van de molen en de lichtheid van de rotatie. Dit maakt hem perfect voor het gebruik bij finesse-technieken waarbij een nauwgezette kunstaas controle nodig is. Klik HIER.

De Westin Rawbite is de eerder ontwikkelde Tjocke in een nieuw modern jasje. De Rawbite is er inmiddels in meerdere maten, 11, 15 en NIEUW is de 17 centimeter versie. De diepgang is afhankelijk van de vistechniek, maar varieert van 1 tot 4 meter. Met zijn mooie uitslaande beweging kun je hem zowel snel als uiterst langzaam vissen. Gemaakt van keihard ABS plastic, heeft als voordeel dat de plug niet door scherpe tanden wordt vastgehouden, maar ‘doorglijdt’ zodat de dreg de kans heeft om te haken. Klik HIER

Precisie voor vissers, geïnspireerd door de wereldberoemde bassvisser Mike Laconelli. De GEN IKE-combo’s zijn ontwikkeld voor de jongere visser die op zoek is naar een fatsoenlijke roofvisset voor een betaalbare prijs. Vraag er naar bij Wout. Echt een aanrader voor de beginnende visser en gunstig geprijsd!

Baitcaster reels van LEW’S zijn al jaren mega populair in Amerika en daar is het een hele grote speler op de markt. Pas heel recent heeft het Amerikaanse merk de overstap gemaakt naar Europa en de vissers die al met de reels hebben gevist zijn bijzonder enthousiast. Niet voor niets natuurlijk. Bij Wout veel verschillende modellen op voorraad. Klik HIER

Vers van de pers, een gloednieuwe range hengels van DAM Effzett. Elke hengel ontwikkeld voor zijn specifieke doeleinde en toch goed betaalbaar 🙂 Vraag er naar bij Wout.

De GUNKI FLOAT TUBE – FURTI-V, een lichte bellyboot in V-vorm die heel precies kan worden gemanoeuvreerd. Ideaal voor kleiner water en kleinere stekken. Zeer discreet door de uitvoering in ‘Camo Fish’. Afneembare reflectorstrips (klittenband). Voor nog geen 200 Euro heb je zo een fantastische bellyboat. Klik HIER

De Abu Garcia Beast Pro Eva Accessory Bags zijn de nieuwe maat voor wat betreft waterdichte lugage voor de boot- en bellyboat vissers. Gemaakt van hoogwaardig Eva is de Abu Garcia Beast Pro Eva Accessory Bag serie vuilafstotend en voorzien van ergonomische handgrepen. Klik HIER

 

Tja, zo kunnen we nog wel even doorgaan. Bijzonder hoeveel deze winkel te bieden heeft! Wil je nog voor de Kerst je spullen binnen hebben, het lijkt onmogelijk, maar bij Wout kan het!