Dit kunstaas MOET je hebben bij de opening!

30/04/2022
Dit kunstaas MOET je hebben bij de opening!

Hengelsportwinkel Het Loze Vissertje in België speelt in op de toenemende populariteit van kleine spinnerbaits en chatterbaits. Deze nerveus bewegende aasjes zijn perfect om de ondieptes mee uit te vissen boven de planten of er recht doorheen! Wees zo goed mogelijk voorbereid op de opening!

De Crazy Crusher JR van Illex is het perfecte kunstaas voor het vissen in ondiepe baaien met planten en overhangende bomen. Hij begint al te werken op het moment dat het kunstaas het water raakt en trilt al bij eenvoudig recht binnenhalen.

De Crazy Crusher 7 gram is de ideale chatterbait om zeer ondiep te vissen.

Het team heeft een slim aanhangsel toegevoegd om het kunstaas vrij te houden van haken en ogen. Speciaal ontworpen voor baars- en black bass vissers, maar deze chatterbait zal ook veel snoek vangen wanneer de snoek op klein aas jaagt. Je kunt bijvoorbeeld ook elke denkbare softbait als trailer gebruiken, zodat je de actie creëert zoals jij het wilt ! Check hem HIER. 

 


 

De IRIS Thrillseeker van SPRO heeft een unieke en onderscheidende actie. De actie kan buitengewoon effectief zijn om roofvissen in het gebied te vangen waar ander kunstaas niet kan worden gebruikt. Dankzij het speciale ontwerp kun je de IRIS Thrillseeker door zware vegetatie en rotsen, takken en andere obstakels vissen.

Boordevol trillingen die zelfs de meest wijze roofdieren triggeren. Met de grote Gamakatsu spinnerbait-hook kun je de IRIS Thrillseeker versieren met allerlei soorten softbaits om hem nog aantrekkelijker te maken. Gemaakt met hoogwaardige componenten en gebouwd om lang mee te gaan, vis na vis! Check hem HIER.

 


 

De Crusher Jr. van Illex is een geweldige spinnerbait die onder andere baars, snoekbaars, roofblei en snoek onweerstaanbaar vinden. Tandemwilgen- en Colorado-bladen zijn gemonteerd zonder 1 mm roestvrijstalen draad en zorgen voor veel beweging en trillingen vanaf het moment dat ze het water raken.

Illex Crusher Jr. Spinnerbait 14g. Heerlijk om mee te vissen.

De kop is gemaakt van loodvrij wolfraam. Het is ontworpen om het kunstaas stabiel te houden bij verschillende draaisnelheden. Zo kun jij je perfect aanpassen aan de omstandigheden. Een siliconen rok camoufleert de ultrascherpe haak. Dit kunstaas is een ware vismachine! Check hem HIER.

 


 

De IRIS Ambush Spinnerbait van SPRO is goed geschikt voor het vissen in obstakelrijk water. Deze spinnerbait baant zich moeiteloos een weg door de zwaarste vegetatie. Naast het typische uiterlijk met de grote ogen, is deze spinnerbait voorzien van een aantal unieke eigenschappen die dit kunstaas nog veelzijdiger maken.

De SPRO IRIS Ambush Spinnerbait, wederom met een wat zachtere prijs, maar wel de kwaliteit!

Standaard wordt deze spinnerbait geleverd met 2 verschillende spinnerbladen (Willow en Colorado). Deze zijn in een handomdraai te verwisselen met de speciale Quick Change Snap. Hierdoor kun je eenvoudig variëren in snelheid, diepgang, actie en kleurstelling! Check hem nu HIER.  

 


 

De Deracoup van ILLEX is een kleine tailspinner waarmee men snel en effectief grote wateroppervlaktes kan afspeuren. Hij is klein, maar echt zwaar voor zijn grootte zodat je heel ver kunt werpen. Heel eenvoudig te vissen, ongeacht of je snel of langzaam binnen vist.

De Illex Deracoup kun je mooi jiggend over de bodem vissen.

Vooral vissoorten zoals baars en snoekbaars kun je mooi vangen met deze kleine sloopkogels. Maar ga je de grens over kun je bijvoorbeeld ook hartstikke leuk forel vangen bijvoorbeeld! Leuk voor op vakantie. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en gewichten. Check hem nu HIER.

 

Met deze producten ga jij sowieso weer een stuk beter voorbereid het nieuwe seizoen in! Meer zien? Check dan de website van Het Loze Vissertje!