De winnende fishfinders van 2019 – Prijzenregen voor Humminbird

06/06/2019
De winnende fishfinders van 2019 – Prijzenregen voor Humminbird

Het gaat goed met de pro-vissers van Humminbird. Eerder dit jaar werd de grootste internationale roofviswedstrijd, de Bass Master Classic gewonnen door Humminbird pro-staffer Ott Defoe. Een week geleden was het de beurt aan Humminbird team Chevalier & Poulain om de grootste wedstrijd op het Europees continent in de wacht te slepen.

 

Ott Defoe in de zevende hemel tijdens het winnen van de Bass Master Classic!

Eerder dit jaar sleept grootheid Ott Defoe de zege binnen op de Bass Master Classic in  de USA. Met name Humminbirds 360 Imaging speelde naar eigen zeggen een grote rol, klik HIER. Vorige week deed Team Humminbird met Chevalier & Poulain dit spelletje na, maar dan op Europese bodem tijdens de Predator Tour.

Lionel Chevalier & Tristan Poulain van Humminbird met de eindzege op het meest prestigieuze toernooi van Europa.

Check hoe bijzonder gedetailleerde weergaves van de bodem.

Dit Franse team was heer en meester op alle drie de dagen van de Predator Tour. Na de eerste dag stonden zij aan de leiding en hebben zij die plaats niet meer afgegeven. Gesponsord door Humminbird, Minn Kota en Talon vingen Lionel Chevalier & Tristan Poulain over de 3 dagen 1667.8 punten bij elkaar en bleven daarbij de nummers 2, de Franse gebroeders Kevin & Jordan Hernandez 11.8 punten voor.

Hun grootste snoek op de Predator Tour van 112 cm.

Dat deze editie van de Predatortour voor de sponsor Technautic en Johnson Outdoors een hele mooie is heeft uiteraard ook te maken met de einduitslag. Met behulp van het Humminbird/Minn Kota One-Boat- Network waarmee Lionel & Tristan varen, wisten zij deze wedstrijd te domineren en met €15.000 cash en een vistrip naar Curaçao terug te reizen naar Frankrijjk.

 

Johnson Outdoors, Technautic, Navicom en natuurlijk ook Roofmeister feliciteert beide heren met hun fantastische overwinning.