Vang meer vis met de Deeper Smart Fishfinder Start!

24/01/2019
Vang meer vis met de Deeper Smart Fishfinder Start!

De Deeper START is een draagbare uitwerpbare fishfinder die uitermate geschikt is voor vissers die minder bekend zijn met het gebruik van fishfinders. De fishfinder kun je perfect gebruiken bij het vissen vanaf de kant en is bovendien ook erg prijsvriendelijk.

Met de deeper START kun je dieptes bekijken tot 50 meter. Doordat de verbinding verloopt via WiFi is de gegevensoverdracht erg krachtig (10 scans per seconde) en heb je een bereik van 50 meter. De fishfinder heeft een enkelvoudige straal van 120 hKz, in een hoek van 40℃.

Door dit stuk technologie ben je ook als kantvisser in de mogelijkheid om de vis op te sporen, waardoor je je vistijd effectiever kunt benutten! 

De deeper start is optioneel uitbreidbaar met een stevige smartphone mount, wat het gebruik gemakkelijker maakt.

Met de Deeper START krijg je meer inzicht in het viswater. Door de weergave van visicoontjes kun je de grootte van de vis zien en de diepte waar ze zich bevinden. Bovendien kun je ook precies de contouren van de bodem zien, evenals vegetatie en grote obstakels. De interface is zeer gebruiksvriendelijk en voor iedereen te begrijpen. De adviesverkoopprijs van de Deeper START bedraagt slechts €99,99!

Klik HIER voor meer info, klik HIER voor verkooppunten.