Finaledag Predator Tour – Update van de teams Abu Garcia en Berkley

01/06/2019
Finaledag Predator Tour – Update van de teams Abu Garcia en Berkley

Spanning en sensatie, de laatste dag van de Predator Tour is aangebroken. Drie dagen lang is een titanenslag gaande op een parcours dat wordt gevormd door het Haringvliet, het Hollands Diep en de Amer. Hoe vergaat het de teams van de hoofsponsor van het event, Abu  Garcia en Berkley?

Wat een vissen zijn er gevangen. Opvallend grote snoekbaarzen, weer van die heerlijke 50’er baarzen en meerdere snoeken van over de 120 cm. De Nederlandse pro-staffers van Berkley en Abu doen het goed, met name team Jeremy Staverman & Claes Claesson. Die staan as we speak op nummer 4 met genoeg  mogelijkheid om verder te groeien. Simon Torenbeek sprak de heren gisteravond:

Jeremy en Claes hadden wat opstartproblemen, maar zijn daarna als een malle gestegen. Team Jelle de Jong en Mitchell Croes begonnen dag 1 al goed, nu even weinig nieuws van dit team, maar toch een knappe nummer 18 plaats. Babs interviewde de heren na dag 1.

Dan team Pieter-Bas Broeckx en Ruben Dekkers. Deze toppers wisten die eerste dag lang bovenin te vissen. Helaas zakten ze gisteren weg en staan ze nu 57e. Maarrrr… wacht maar tot deze gasten hun lijsten hebben volgevist, dat gaat sowieso gebeuren. Dan kan het nog wel eens gek gaan lopen. David van den Brandt interviewde Ruben en PB na dag 1.

Klik HIER om het leaderboard LIVE te volgen.

Kijk op FACEBOOK EN INSTAGRAM van Berkley & FACEBOOKen INSTAGRAM van Abu Garcia om deze teams op de voet te volgen.