Geen DETAIL onopgemerkt – Raymarine Element

21/02/2019
Geen DETAIL onopgemerkt – Raymarine Element

Sooooo dan! Next level fishfinders van Raymarine, de Element serie!!! Het gonsde al in de wereld van waterelektronica, maar nu krijgen we druppelsgewijs steeds meer te zien van die spraakmakende Element serie. Veel nieuwe feautures en toch zeer toegankelijk qua prijs. Check de video!

Raymarine legt de lat hoog met deze serie units. Geen roofvisser die niet gaat watertanden bij het zien van de Element serie. Hierrrr enkele eigenschappen:|
-Helder en robuust. Met zonlicht kan het vervelend zijn om goed het display af te lezen tijdens het vissen. Verleden tijd met de Element serie. De beeldschermen blijven goed zichtbaar en zijn geïntegreerd met GPS/GNSS-ontvanger.
-Superieure Hypervision. Misschien wel het meest toonaangevende kenmerk. De zogenaamde CHIRP-technologie van maar liefst 1,2 megahertz biedt je een ongeëvenaard hoge resolutie. Geen detail zal je meer ontgaan.

 

Hoe scherp wil je de onderwaterwereld in beeld hebben? Ongekend!


-Ingebouwde RealVision 3D. Identificeer de locatie van randen van taluds, plateaus, richels en andere ‘vissige’ bodemcontouren.
-Fast Quad Core-processor. Om kaarten opnieuw op te tekenen en voor scherpe 3D-beelden.
-Alles in één omvormer. Combineert HyperVision, DownVision en conventionele CHIRP-sonarsignalen in één eenvoudige unit.
-Last but not least, de bediening van de Element units. Verre van rocket science. Integendeel, het gemak dient de mens. Sneller en makkelijker vis vinden, meer tijd om ze te vangen. Hoe mooi wil je het hebben?!

Voor meer info klik HIER, voor verkooppunten klik HIER.

 

De Raymarine Element is te verkrijgen in een 7, 12 en 9 inch.