Ideale roofvis cadeaus voor de Feestdagen – Letterlijk en figuurlijk verrassend

12/12/2022
Ideale roofvis cadeaus voor de Feestdagen – Letterlijk en figuurlijk verrassend

Neptune Fishing onderscheidt zich door uniek, handgemaakt kunstaas aan te bieden. Naast dit houden ze ook van verrassen. Ze stellen onder andere mystery boxes samen waarbij dus niet bekend is wat er in zit. Natuurlijk zijn veel producten ook los te koop…

 

Big surprise> Mystery Box

Neptune Fishing biedt met de Mystery Box een garantie op uniek en duurzaam kunstaas. In dit pretpakket super de luxe kunstaas wat nergens anders te verkrijgen is. Deze producten in de mystery box zijn nog unieker dan wat er verder in de shop te koop is. Rete exclusief dus!

Je zult nooit weten wat erin zit, maar Neptune Fishing garandeert kwaliteit.

De Mystery Box is zorgvuldig samengesteld en het streven is dat er altijd 5 tot 7 verschillende producten in de doos zitten en tussen de 15 en 20 stuks totaal. Het kunstaas is handgemaakt. Het wordt gemaakt van hoogwaardige materialen, in kleine oplages en met oog voor detail. De feestdagen komen er weer aan en de Mystery Box is nu met 40 euro afgeprijsd! Mis het niet en verras je man/vrouw of vismaat met dit unieke cadeau! Check hem HIER.

 

Extra voordeel> De predator boxen

Naast de mystery box heeft Neptune Fishing ook nog andere verzamelingen aan kunstaas. Echter is het bij deze dozen wel bekend wat er in zit. Het voordeel van de box is dat het 25% voordeliger is om de box te kopen dan wanneer je het kunstaas los koopt! Er zijn drie verschillende dozen. De Pike Expert Box, de Predator Box Elite en de Zander Specialist Box.

De inhoud is bekend, maar het is 25% voordeliger! Dit is de Pike Expert Box.

 

Grof rubber> Custom Shads

Voor wie graag met softbaits vist, heeft Neptune Fishing verschillende shads in de shop. De custom shads zijn te krijgen in onder andere 18 cm en 25 cm en zijn daarmee perfect om op grotere snoek te vissen. Natuurlijk zullen deze shads in de winter ook super werken. De snoeken hebben het als het koud is graag wat groter.

Een selectie van de custom shads.

De 18 cm versie zou je zelfs nog op snoekbaars in kunnen zetten vanwege het mooi slanke profiel. Kortom, veelzijdig dus. Deze zijn natuurlijk ook handgemaakt en zullen je een hoop plezier opleveren wanneer je op jacht gaat naar snoek of dus snoekbaars. Check de 18cm HIER en de 25cm HIER.

 

Polder killer> Custom Jerkbait 12,5 cm

Deze zeer ondiep lopende jerkbait van ca. 60 gram heeft bij het binnen draaien een actie vergelijkbaar met die van een slider. Bij het binnen vissen met korte rukjes verandert de actie in een walk-the-dog patroon, waarbij de jerkbait van links naar rechts schiet. Ontzettend makkelijk in gebruik.

Heel ondiep lopend en niet te groot, super voor de polder of stadswater.

Deze jerkbait zou je ook wel iets dieper kunnen vissen, mits je heel traag vist en de jerkbait even laat zinken. Ook tijdens het binnen vissen zul je langzaam moeten tikken omdat deze jerkbait een opwaartse actie heeft. Des te beter is dit in de winter, het mag nou eenmaal wat trager en vaak ook dieper. Eén en één is twee! Deze jerkbait is ideaal om deze winter in te zetten wanneer je gaat struinen op snoek. Check hem HIER.

 

Grover geschut> Custom Jerkbait 15cm

Deze jerkbait is ietsje groter en ook iets hoger. Ook is deze in veel verschillende kleuren te krijgen in tegenstelling tot de 12.5cm, deze heeft maar één kleur. De custom jerkbait 15cm is zelfs te koop in de unieke Roofmeister kleurstelling. Hoe gaaf is dat, klik HIER. Ze wegen ongeveer 80 gram en laten zich het beste binnen vissen met korte tikjes, als een echte jerkbait.

Een uniek Roofmeister aasje!

Dit kunstaas wordt vele malen afgelakt en zelfs na verschillende snoeken en een aantal worpen op de stenen was er slechts een minimaal krasje te zien. Uitgerust met vlijmscherpe VMC haken en sterke splitringen. Deze jerkbait gaat natuurlijk lang mee en dat is ook waar Neptune Fishing voor staat. Uniek en kwalitatief hoogstaand kunstaas en dat is ze zeker gelukt! Check al het kunstaas van Neptune Fishing HIER.

 

De feestdagen komen er aan en wat is er dus mooier dan je vismaat of man of vrouw een uniek cadeau te geven. De Mystery Box is nu met dikke korting beschikbaar dus doe er je voordeel mee. Kijk voor nog meer gave producten op de website.