Illex, Zman en Fiiish bij Wout van Leeuwen -Zman, Illex &Fiiish

19/08/2019
Illex, Zman en Fiiish bij Wout van Leeuwen -Zman, Illex &Fiiish

Behalve het ruime assortiment, de klantvriendelijkheid en gezelligheid onderscheidt Wout van Leeuwen te Vlaardingen zich in het grootse aanbod aan exclusieve merken. Roofvisspecialist Carl Greve gaf ons pas weer een interessante rondleiding. 

 


TT Lures Nedlockz> Perfect voor de Ned rig

De TT Lures Nedlockz van Z-MAN (klik HIER) zijn perfect te gebruiken bij de Ned Rig montage. De afgevlakte kop zorgt ervoor dat de TRD Worm goed omhoog blijft staan. De haak is een Mustad Ultrapoint haak die supersterk is en ook met stevige drills niet uitbuigt. De extra kraag op de steel zorgt ervoor dat de worm goed gefixeerd blijft. Deze koppen zijn te krijgen in 4.6 en 5.6 gram en voorzien van haakmaat 1. Klik HIER.

 


Punch Crawz>  Onverwoestbare softbaits

Mooie, vooral vangende producten van Zman.

De 4 inch Punch CrawZ van Z-Man zijn kreeft imitaties met een hoog drijfvermogen wat ervoor zorgt dat ze altijd rechtop staan met hun scharen omhoog. Het zachte, maar bijna onverwoestbare materiaal zorgt ervoor dat het kreeftje bijna niet van echt te onderscheiden is. Wij raden aan om de Punch CrawZ op de Jig Head, Skirted Jig of op de Texas Rig aan te bieden. Vooral baars, maar ook snoekbaars zal als een blok vallen voor dit kunstaas. Klik HIER.

 


Illex Magic Finess Shad 4″> Ultra realistisch 

Illex heeft de lichaamsvorm van de Magic Finesse Shad ontworpen voor de moeilijkste vissituaties waarin beten moeilijk te krijgen zijn. Het lichaam en de staart zijn slanker dan onze standaard Magic Slim Shad, dus perfect voor goed ‘opgeleide’, oplettende vissen.

Het slanke lichaam en de discrete vibraties van de 4 “Magic Finesse Shad zijn ideaal voor de zomer- en vroege herfstvisserij voor de meeste soorten, inclusief zeebaars! Baars, snoekbaars en forel zullen allemaal vallen voor de ultra-realistische aantrekkingskracht van dit kunstaas dat je zo langzaam kunt vissen als je wilt! Geïmpregneerd tot in de kern met de Nitro Booster Squid-lokstof voor die extra edge. Verder voorzien van attractieve UV-kleuren. Klik HIER.

 


 

 

Peche interdite?? Wat denk je zelluf 😛

 


 

De Mud Digger van Fiiish in navolging van de extreem populaire Black Minnow. Moeilijk te verkrijgen, bij Wout niet. Vraag er naar in de winkel.

 


 

Dowz Swimmer 220 SF> Voor de ultieme S-curve

De Dowz Swimmer 220 SF is een uit drie delen bestaand kunstaas met een grote staart die is ontworpen voor het aantrekken van black bass, snoeken en meervallen. Het ontwerp is zeer realistisch en besteedt veel aandacht aan details rondom de kieuwen en vinnen en de RT-kleuren (Real Type) imiteren perfect de beoogde prooivissen. Het kunstaas heeft een natuurlijke S-achtige actie bij recht terughalen, maar zal zich onregelmatig afschieten als hij wordt getikt.

Het kunstaas is ideaal voor het verkennen van ondiepe gebieden zoals in en rond wierbedden of verzonken structuren. Er zit een tweede oogje op zodat je een John-gewicht kunt toevoegen om het lokaas dieper te kunnen vissen. De staart is elastisch gemaakt om de natuurlijke zwembeweging verder te benadrukken. Dit is een kunstaas dat gegarandeerd de aandacht zal trekken van de grote rovers! Klik HIER.

 


 

Bezoek de winkel of kijk online (klik op de afbeelding) naar hun extreem grote assortiment. Beide de moeite waard.