Inschrijvingen sluiten zondag – Er zijn nog plekken over!

15/06/2022
Inschrijvingen sluiten zondag – Er zijn nog plekken over!

Doe mee aan de enige roofviswedstrijd voor iedereen! Heb jij een boot, of ben je juist kantvisser, of vis je het liefst vanuit een bellyboat of kayak? Geen probleem, iedereen kan meedoen! Jong en oud, de Yamaha Pro Fishing Cup (voorheen Fish Challenge genaamd) is voor ons allemaal. Klik HIER  om je aan te melden.

 


In de video zeggen we dat de inschrijvingen stoppen op vrijdag in de middag, maar er is verlengd en nu kun je je t/m zondag nog inschrijven.


 

Concept: De  Yamaha Pro Fishing Cup 2022 is een online viscompetitie zonder fysieke verzamelplaats, startlocatie e.d.

Datum: Zaterdag en zondag 25-26 juni (net na de gesloten tijd). Beide dagen de wedstrijdduur van 08:00 t/m 16:00 uur.

Wie kan meedoen? Iedereen* kan meedoen. Jong en oud, man en vrouw, boot, bellyboat en kajak. Er is een maximum van 50 deelnemende koppels. *Minimum leeftijd van 14 jaar, of onder de 14 jaar samen met een volwassene.

De organisatie behoudt zich het recht om te allen tijde wedstrijd reglementen te wijzigen en is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade. Bijzondere aandacht voor de snoek. Mocht de organisatie het vanwege een te hoge watertemperatuur onverantwoord vinden om op snoek te vissen, dan zal deze vissoort uit het wedstrijdreglement worden geschrapt.