LIVE een grote roofvis wedstrijd volgen

02/09/2022
LIVE een grote roofvis wedstrijd volgen

De Lure Masters Trophy heeft een nieuwe titelsponsor! Garmin stelt niet alleen zijn innovatieve technologie ter beschikking aan de wedstrijdvissers. Ook reikt tijdens de Lure Masters Trophy die plaatsvindt van 15-17 september vouchers uit (t.w.v. 10.000 euro) aan de best presterende teams. Via de innovatieve Lure Masters LIVE stream maakt Garmin het voor livepubliek mogelijk om ook tijdens het evenement prijzen te winnen.

Garmin domineert de markt als het gaat om Live sonartechnologie.

“Deze sponsoring versterkt onze toewijding en betrokkenheid bij de zoetwatermarkt en de vissers over de hele wereld,” aldus Michiel Boom, Sales Manager Garmin Benelux. “In de loop der jaren is Garmin uitgegroeid tot een toonaangevende naam binnen de vissport en we zijn blij om deze markt verder te laten groeien door één van de meest bekende zoetwatervistoernooien in Europa te ondersteunen, de Lure Masters Trophy.”

Fishfinders voor elk denbare situatie of toepassing.

“We zijn blij om samen te werken met Garmin. Lure Masters heeft de wens om de sportvisserij groter te maken en mensen samen te brengen in het buitenleven – precies datgene waar Garmin een grote passie voor heeft,” aldus één van de organisatoren van het toernooi, Christian Biereth. ” De combinatie van Garmins kennis en technologie, samen met Lure Masters’ live verslaggeving van het toernooi, stelt ons in staat om een geweldige synergie voor beide merken te creëren.”

LiveScope Plus

Voortbouwend op het succes van het LiveScope™ systeem, zet Garmin een nieuwe standaard voor live-scanning sonar met LiveScope Plus. Dit systeem levert 35% betere doelscheiding, scherpere resolutie en nog veel meer. In combinatie met Garmin kaartplotters en de Force® trolling motor, biedt het LiveScope Plus systeem de visser een compleet pakket om zijn avonturen op het water te ondersteunen. Garmin Navionics+ en de hoogwaardige Garmin Navionics Vision+ cartografie zorgen voor een ecosysteem en bieden vissers alles-in-één kaarten met gedetailleerde binnenwateren en offshore content, tot 5.000 dagelijkse updates en nog veel meer.

 

De prijzen zijn dit jaar wel erg aantrekkelijk mede mogelijk door Garmin. Wij hopen op een prachtig toernooi! Moge de beste visser winnen!