LIVE een roofviswedstrijd volgen van minuut tot minuut – Garmin Lure Masters

15/09/2022
LIVE een roofviswedstrijd volgen van minuut tot minuut – Garmin Lure Masters

Live een tussenklassement volgen en zien wie er boven aan staan? Leuk en dat kan nog steeds, maar oud nieuws! Nu kun je multi-dimensionaal een roofviswedstrijd volgen, de Garmin Lure Masters op 15, 16 en 17 september. Alsof je bij de deelnemers aan boord zit en alles mee beleeft. Hoe gaaf is dat?

Door Team Roofmeister

We staan aan de vooravond van een van de meest prestigieuze roofviswedstrijden van Europa, de Garmin Lure Masters 2022. Een event om van te watertanden. Maar liefst 240 roofvissers die het met 120 boten tegen elkaar gaan opnemen. Wat is er te winnen? Een prijzentafel met een totaalwaarde van €50.000,-! Dat de beste moge winnen! Geloof maar dat het spannend wordt en alle reden om dit LIVE op de voet te volgen. Dat doe je zo, klik HIER.

Op zoek naar de 3 grootste snoeken…,

…7 grootste snoekbaarzen en…,

…de 5 grootste baarzen. FOTO: Frank Steinmann

De Lure Masters hebben een aantal belangrijke waarden die ze willen waarborgen. Enerzijds is het sociale aspect van belang, denk aan plezier en vriendschappen die op zo’n mega event gesloten worden. Anderzijds uiteraard dat competitiebelang. Wie gelooft er nog in geluk als een team de eindzege binnensleept. Daar komt 100% skills en know how bij kijken. Het vissen als een sport neerzetten en daar heeft het alle ingrediënten voor.

Alles live volgen op beeld! FOTO: Frank Steinmann

Head Quarters met hoofdorganisator Christian Biereth achter de knoppen. FOTO: Frank Steinmann

3 dagen lang zullen de beste roofvissers uit Europa alles uit de kast trekken om op ht erepodium terecht te komen, liefst natuurlijk de hoogste trede. Wil je kans maken dan moet je 7 zo groot mogelijke snoekbaarzen vangen, idem dito wat betreft 5 baarzen en 3 snoeken.

Sfeer proeven? Zie de video onder van de 2021 editie.

Het strijdtoneel zijn misschien wel de meest roofvisrijke viswateren van ons continent, te noemen het Volkerak, Hollands Diep en het Haringvliet. Een gigantisch speelveld waar de deelnemers hun weg moeten weten. Jij als toeschouwer kunt dit alles live volgen. Elke dag zullen er 12 visboten uitgerust zijn met de nieuwste live camera’s en zijn er zelfs drones in de lucht die jouw rechtstreeks van spectaculaire beelden voorziet. Last but not least is er een studio met roofviscracks die alles op de voet volgen en deskundig commentaar geven.

 

Alle informatie over de Lure Masters

Beleef de spanning mee aan boord bij de deelnemers. FOTO: Frank Steinmann

-Meer weten over het concept Lure Masters, klik HIER.
-Welke prijzen kunnen er gewonnen worden? Klik HIER.
-Wat zijn de wedstrijdregels? Klik HIER.
-Klik HIER  voor alle partijen die bij dit event betrokken zijn.
HIER  vind je alle teams op een rijtje.
-En HIER kun je het tussenklassement volgen tijdens het event.
-Maar het aller vetste is natuurlijk live beelden zien, klik HIER.
Volg de Lure Masters op FACEBOOK, INSTAGRAM, YOUTUBE, TWITTER en TIKTOK.