Lowrance onthult de volgende generatie van het ultieme vissysteem

02/12/2022
Lowrance onthult de volgende generatie van het ultieme vissysteem

Lowrance is al jaren een van de leiders op de markt als het gaat om hoogstaande kwaliteit fishfinders. Nu is het tijd voor Lowrance om de nieuwe generatie te onthullen van het ultieme vissysteem met de Active Target 2 en de nieuwe HDS PRO!

HDS PRO vormt het hart van het ultieme vissysteem en biedt complete netwerkmogelijkheden en controle over de boot. Van boeg tot achtersteven. Met onder andere trolling motors, stuurautomaten, motoren, radar, communicatie en connectiviteit en bediening van PowerPole® ankers voor ondiep water.

De nieuwste HDS PRO, scherper dan ooit!

De nieuwe HDS PRO introduceert nieuwe kaartoverlays voor de modus ActiveTarget Scout en Ghost 360. Bovendien is de HDS PRO ook verkrijgbaar met een scherm van 10 inch, favoriet onder vissers, met een nieuwe vormgeving en beeldverhouding voor een beter scherm in een nieuw pakket.

 

Active Target 2

ActiveTarget 2 is de nieuwste update van de bekroonde ActiveTarget live sonar. Deze werd in 2020 uitgebracht en werd al snel een steunpilaar voor ’s werelds beste vissers en professionals van de Major League Fishing in de USA. Active Target 2 biedt weergaven van visbeweging en -structuur met een hogere resolutie. Hierdoor kunnen vissers in real time vaststellen of het aas en de technieken werken en of er aanpassingen nodig zijn om goed in te spelen op de gedragingen van de vis.

De Scout modus, scan ondieptes af als nooit tevoren. Geen vis is meer veilig!

De beelden zijn over het hele bereik vloeiender en stabieler met een compleet live actiebeeld in de weergaven Forward, Down en Scout. Daarnaast maakt HDS PRO het gebruik van twee systemen tegelijk mogelijk. Hierdoor zijn nog meer gelijktijdige weergaven mogelijk met de weergaven 180 en Scout en de gesplitste schermweergaven Forward en Scout.

 

Active Imaging HD

Active Imaging HD maakt dit productenpakket af met de helderste beelden van vissen en structuren van de Lowrance® CHIRP sonar, van SideScan en DownScan Imaging™. Bovendien is er nu een nieuwe FishReveal™ SideScan weergave beschikbaar met een nieuwe S3100 sonarmodule. Dit komt naast de al populaire weergave Downscan Fish Reveal. Met deze functie kunnen vissers eenvoudig visdoelen naast en onder de boot identificeren.

De nieuwste Active Imaging HD transducer.

“Al deze nieuwe technologieën zijn bedoeld om vissers te helpen meer vis te vinden, te zien en te vangen. We bieden een volledig pakket hulpmiddelen, de hoogste resolutie en de helderste beelden van vis en structuur ooit”, aldus Jeremiah Clark van Lowrance, “Lowrance blijft innoveren met uitzonderlijke nieuwe producten en aanbiedingen. We zijn ervan overtuigd dat vissers deze nieuwste producten zullen waarderen.”

 

Complete controle

HDS PRO biedt complete controle, van boeg tot achtersteven op een SolarMax™ HD touchscreen. Dit scherm geeft verbluffende sonarbeelden van vissen en structuren op basis van de Active Imaging HD- en ActiveTarget 2 Live Sonar-technologieën. Daarnaast geeft deze unit ongelooflijk gedetailleerde kaartinformatie die vanuit elke hoek goed zichtbaar is. Zowel in direct zonlicht als via gepolariseerde glazen.

Ook met flinke zon vanuit alle hoeken af te lezen.

Voor vissers in heel Europa zijn krachtige, intuïtieve kaarten cruciaal voor vissystemen. HDS PRO wordt geleverd met vooraf geladen basis kaarten en de optie om te upgraden naar C-MAP DISCOVER™ of REVEAL™. C-MAP kaarten. Deze bieden geweldige routes, lagen en zelfs realtime kaarten met de krachtige Genesis® Live. Bovendien geven de nieuwe overlay opties vissers een volledig nieuwe weergave met de modus ActiveTarget Scout of de modi Ghost 360. Deze worden rechtstreeks over de kaartschermen heen weergegeven. HDS PRO is ook compatibel met Navionics en andere kaartleveranciers.

Optie om te upgraden naar C-MAP DISCOVER™ of REVEAL™.

De HDS PRO fishfinder is verkrijgbaar in de formaten 9 inch, de nieuwe 10 inch, 12 inch en 16 inch, en is nu te koop voor een bedrag vanaf €1,899.00 (ex VAT).

 

Voor meer informatie over de beschikbaarheid en functies van deze nieuwe updrades, neem dan een kijkje op de website van Lowrance!