Lucky Junky’s, UV creatures en de rauwe hap

09/06/2021
Lucky Junky’s, UV creatures en de rauwe hap

Roofmeister Top Gear, the place to be voor heet-van-de-naald productnieuws. Hier tweemaandelijks alle noviteiten uit de kokers van de meest gerenommeerde roofvismerken. 😉 

 


 

Uniek wedstrijdconcept!

Aanmeldpagina Yamaha Pro Fishing Challenge

Ben jij een diehard roofvisser, wil jij je meten met anderen en kans maken op vette waardebonnen? Dan is dit je kans! Iedereen kan meedoen aan de unieke Fish Challenge sponsored by Yamaha Pro Fishing, een wedstrijd die volledig online plaatsvindt. Wacht niet langer en schrijf je in! Klik HIER voor meer info en HIER om je direct in te schrijven. SUCCES!

 


 

Ze lusten ‘m rauw

Onze super-effectieve RawBite heeft een broertje! De 7 cm versie van dit killer kunstaas heeft een strakke en grillig actie die perfect is voor het activeren van baars.

Deze kleine versie van een klassiek vormgegeven kunstaas is met de hand geschilderd in een verscheidenheid van realistische en mooie felle kleuren waardoor je volop keuze hebt. Hij kan kleiner dan zijn broer zijn, maar de RawBite 7 cm is een geweldig stukje kunstaas!

Klik HIER om ‘m te bestellen!

 


 

Creatures met UV

Van Fox Rage een briljante nieuwe range drijvende soft lures, alle ontworpen om een specifieke actie te genereren en rovers te verleiden tot aanvallen. Ideaal voor de baars en snoekbaars visserij.

Al de baits zijn gemaakt uit super duurzaam elastisch drijvend plastic. Ze zijn geschikt voor meerdere rigging opties en beschikken allen over een offset haak uitsparing. Deze Ultra Uv aasjes dienen steeds apart bewaard te worden om overgang van de kleuren tegen te gaan en komen dan ook in hersluitbare verpakking.

 


 

Raymarine best of the best

Dit weekend een titanenstrijd onder alle Raymarine pro staffers met o.a. alleen al regelrechte cracks zoals Volkmar Strikkers (onder), Hendrik-Jan Verheij (boven) en Martin Korner. Normaal is het koek en ei in de gelederen, maar nu zal er strijd heersen.

Ook Roofmeister is uitgenodigd voor het maken van een reportage. Niet alleen dat, Sjoerd Beljaars is onder lichte dwang verwittigd om daadwerkelijk mee te vissen. Natuurlijk zal ook die fameuze Raymarine Element fishfinder de revue passeren. Stay tuned 🙂

Voor meer informatie over de Element, klik HIER.

Raymarine

 


 

Uitblinker

Deze matzwarte reel is één van de uitblinkers van dit merk. Het heeft een erg fijne prijs- en kwaliteitsverhouding. De Concept A Gen 2 is zoals de naam impliceert van de tweede generatie. 

Dit betekent voor de kenners dat deze reel verbeterd is in kwaliteit, design en features zoals een nieuw remsysteem en een sterker slip systeem. Wil jij alle spec’s weten en wellicht deze uitblinker aanschaffen, klik HIER.

Houd de socials van 13Fishing goed in de gaten voor meer nieuws dit jaar! Klik hier voor Instagram of Facebook. stay tuned! 

 


 

Super de luxe hengel

Check deze video waarin Tijs Peters van Ultimate Fishing vertelt over de populariteit van twitchbaits voor het vangen van grote baars. Ook laat hij zien welke set up hij gebruikt voor deze techniek.

Meer informatie over de Total Precision van Tenryu, klik HIER. De uitgebreide video reportage zien van deze baarssessie, klik HIER.

 


 

Compact, licht & power

De vernieuwde Daiwa Tatula 100 HS-L is een mooie compacte baitcast reel voor het finesse werk zoals Texas & Carolina vissen. Het bekende TWS lijngeleider systeem zorgt voor verre worpen, terwijl de body zeer licht is. De Daiwa Tatula 100 HS-L is een linkshandige baitcast reel voor het MH kunstaas.

Ook nog eens prijsvriendelijk Roofmeisters, klik HIER voor (bestel)info. 


 

Roden kreeften

Bij Kampeerhal Roden Hengelsport weten ze dat creature baits ook in warmer water dodelijk effectief kunnen zijn voor grote baars. Zodoende een interessant assortiment Westin kreeften zoals de RingCraw en de CreCraw. Op allerlei manieren in te zetten met als meest populaire technieken de Texas en Carolina rig.

 


 

Voor zoet & zout

Als er een merk is dat niet mag ontbreken in jouw tacklebox dan is het Lunker City wel. Dit merk staat al jaren zijn mannetje en de shads bij Fish Inn in de rekken zijn perfecte vangers op zowel zoetwater als zoutwatervissen.

 

Met bekende namen als de: Lunker  City Fin-S, Lunker City Swimfish, Lunker City Shaker en de dropshot topper de lunker city Hellgies kan lunker city voor jou geen onbekende zijn. Alle shads van Lunker city zijn verkrijgbaar in een veelvoud aan super vangende kleuren. Natuurlijk hebben onze roofvisspecialisten de beste kleuren uitgezocht en bestel je deze gemakkelijk online bij Fish Inn!Klik HIER.

 

Het complete assortiment Lunker City shads van Fish Inn bekijk je HIER.

Fishinn

 

Lucky Junky

De Lucky Craft SW Sammy is wel een van de meest besproken topwater pluggen aller tijden. De SW (Salt Water) versie is speciaal ontwikkeld voor het zoute water en is voorzien van zoutwater bestendige treble hooks, maar hij kan uiteraard ook gewoon op zoet ingezet worden. Deze topwater plug is perfect voor het vissen met de ‘walk the dog’ techniek welke zeer effectief is. De Sammy van Lucky Craft gooit echt als een raket. Is hij in rust dan steekt hij mooi met zijn kop boven het water uit. Klik HIER
De Lucky Craft SW Gunfish heeft een walk the dog actie die lijkt op de Sammy, maar toch echt uniek is. Het taps toelopende lichaam zorgt voor een strakke wandeling die over het water glijdt, terwijl de Sammy een meer sporadische actie heeft. Wanneer de Gunfish wordt gestopt, kan men switchen en poppen om een spetterende, schietende actie te creëren. Klik HIER.

 


 

TIP ONS

Team Roofmeister staat altijd open voor noviteiten en bijzondere productnieuwtjes! Schroom niet om ons te mailen: info@roofmeister.nl