Luremasters 2023 – Schrijf je nu in!

14/02/2023
Luremasters 2023 – Schrijf je nu in!

De inschrijvingen van de Garmin Luremasters 2023 trophy zijn weer begonnen! Vanaf 13 februari kun jij je inschrijven voor deze uitdaging! 

Durf jij het aan?

Op 13 september 2023 barst de strijd los op het Hollands Diep, Haringvliet en Volkerak. Een totaal aantal van 120 boten en 240 vissers zal strijden om 30.000 euro en 10.000 euro aan Garmin vouchers. Om te winnen moet je een kaart vol vissen die deze 2023 editie zal bestaan uit 8 baarzen, 5 snoekbaarzen en 3 snoeken.

Op 12 september barst het geweld los…

Op dinsdag 12 september is er de registratie dag, de dag erop zal de wedstrijd beginnen! Je vist op de woensdag 13 september, donderdag 14 september en zaterdag 16 september. Vrijdag 15 september zal een rustdag zijn en back-up dag mocht er op een van de dagen slecht weer worden voorspeld. Van tevoren loot je welke volgorde van wateren je krijgt, je vist dus elke dag op een ander water. Dit om drukte te voorkomen op stekken en zodat het nog meer een tactisch spelletje wordt. Ga je voor de snoek? Of toch voor de baars of snoekbaars? Dat is aan jou! Klik HIER voor meer informatie en bemachtig je ticket!

 

Maak kans om naar Amerika te gaan

De organisatie van Luremasters heeft de handen in een geslagen met Major League Fishing, organisator van grote wedstrijden in de Verenigde Staten. Zo willen ze toffe, nieuwe en spannende toernooien gaan organiseren voor grote prijzen.

Zo tillen we de visserij in Europa naar een nieuw niveau!

Dit geeft vissers de kans om hun skills ook op internationaal niveau te laten zien. Met het meedoen aan deze toernooien maak je kans om je te kwalificeren tot een van de grootste wedstrijden ter wereld, de Toyota Series Championship. In de Pro-divisie is de hoofdprijs 200.000 dollar en de divisie daar onder strijdt om een grote bass boot. Door deze partnership zal het niveau in Europa beslist hoger worden en worden vissers nog harder getest om het beste van zichzelf te laten zien. Klik HIER voor nog meer informatie over deze partnership.

Iedereen kan meedoen aan de Luremasters 2023, mits je natuurlijk beschikt over een boot, dat is het mooie van deze wedstrijd. Toch ligt het niveau extreem hoog en wordt iedereen tot het uiterste gedreven om goed te presteren, spektakel gegarandeerd!