MEGA snoepwinkel voor de roofvisser

06/11/2018
MEGA snoepwinkel voor de roofvisser

Je hebt winkels en je hebt winkels. Je hebt grote winkels en je hebt grote winkels. Dan heb je ook nog megastores waarbij je je best moet doen om te kunnen zien waar de schappen stoppen. In die laatste categorie vinden we de nieuwe vestiging van  Raven Hengelsport Lelystad. Afgelopen vrijdag was de opening, de avond ervoor een feest voor relaties op locatie. Roofmeister was erbij!

Adres: Zuiderpoort, 8239 AD te Lelystad (Woonboulevard Palazzo Lelystad)

Bij de luxueuze entree van het enorme pand wordt je meteen bij binnenkomst overweldigd. De twee roltrappen dienen als een ware rode loper, waarvan er één je als sportvisser naar de gigantische snoepwinkel leidt. Er is dan geen ontsnappen meer aan.

Directeur Dion Raven vanzelfsprekend in een jubelstemming. 

Bij een opening van zo’n pand hoort een knalfeest en dat werd het de dag voor de officiële opening. 

BV’er (bekende visser Marco Kraal 😉  ) was ook van de partij. 

Een snoepwinkel maar dan met o.a. een compleet softbait assortiment van het populaire en vangende Fox Rage. 

Eenmaal binnen valt meteen op dat de schappen reiken tot aan een figuurlijke horizon, maar zonder dat er ook maar enige wanorde is. Deze zaak is niets dan gestructureerd opgezet, heel duidelijk opgesplitst in de verschillende visdisciplines van de hengelsport.

Een heus fishfinder eiland, waar je de meest innovatieve apparatuur zelf aan de tand kunt voelen. 

Ruim opgezet en dus plek zat voor producten die dat nodig hebben om te shinen.

Voor de aardigheid hebben wij de hele winkel doorgelopen, maar onze aandacht ging vanzelfsprekend uit naar de grootse linkerhoek, gezien vanaf de binnenkomst. Daar begeef je je temidden van de roofvisafdeling. Ook hier weer het gegeven dat het ruimtelijk is opgezet. Je kunt anders gezegd makkelijk je weg vinden.

Weet je wat je zoekt? Dan kun je dat vrijwel meteen vinden, omdat de merken allemaal grotendeels een eigen plekje hebben. Ook zijn de verschillende producten goed gecategoriseerd. Zo hebben bijvoorbeeld softbaits en jerkbaits grotendeels een eigen ruimte. Ben je een diehard meervalvisser, dan is ook daar een speciale hoek voor gereserveerd!

Het eigen merk DLT-Tackle met een eindeloze reeks aan uiteenlopende hardbaits.

Alles overzichtelijk weggezet per merk, maar ook per vistechniek in het roofvissegment. 

Weet je nog niet wat je precies wilt aanschaffen, dan is het oppassen geblazen, want dan zul je je verliezen aan al het moois dat staat te shinen. Trek er gerust een dagdeel voor uit.

Team Roofmeister