Met Rapala de gesloten tijd door

19/04/2021
Met Rapala de gesloten tijd door

Al klaar voor het nieuwe seizoen Roofmeisters? De komende tijd zul je vast opzoek gaan naar nieuwe hengels, molens/reels, kunstaas, tassen en andere wannahaves. Wees goed voorbereid en check hoe Rapala je daarbij kan helpen.

Rapala is voortdurend bezig met het ontwikkelen en perfectioneren van nieuw en bestaand kunstaas. Zo ook twee nieuwe toppers voor onze salmonide vrienden, de Rapala CountDown Elite en de Shadow Rap Solid Shad.

Ook in Nederland kan je (zee)forellen vangen, zoals o.a. in het Lauwersmeer, Geestmerambacht en Oostvoornsemeer.

 

Rapala CountDown Elite> Een vernieuwde versie van de orginele CountDown. Deze kleine en ondiep lopende hardbait heeft zijn naam voor een 2e keer op de kaart gezet.

Met twee lengtes, een moderne kleurentafel en huidige kwaliteit heb jij een nieuw forel plugje die jaren mee kan gaan! Vergeet niet dat baars hier ongetwijfeld ook pap van lust. Klik HIER.

Genoeg moderne en klassieke kleuren in de CountDown Elite!

Rapala Shadow Rap Solid Shad> Ook de Shadow Rap familie is uitgebreid met een mini 5 cm variant. Geschikt voor forel-achtigen en kleine baars natuurlijk! Deze hardbait is verzwaard waardoor hij snel zinkt en verder geworpen kan worden. Bereikt een diepte van 1, 2 meter en kan snel gevist worden! Misschien zomaar een hit voor de roofblei 🙂 Klik HIER.

Shadow Rap Solid Shad, super snel te vissen voor de grote forellen of kleine baarzen 😉

 

Gadgets

Gadgets die het vissen soms net iets praktischer maken dan dat het al was. Voor de één een luxe en voor de ander van groot belang. Check snel hieronder wat Rapala voor nieuwe wannahaves heeft!

RCD Line Remover> Elk seizoen je lijn veranderen is geen slecht advies. Gevlochten lijn verkleurt of gaat vaak rafelen na een seizoen vissen. Om dit er af te halen terwijl er zeker nog 100 meter of meer opzit is soms een beste klus. Deze automatische Line Remover haalt er 2 meter per seconden af! Problem solved 😉 Klik HIER.

Met één druk op de knop ben je klaar!

RCD Magnum 50 kg Digital Scale> Voor vissers die met regelmaat de dikke vissen willen wegen heeft Rapala nu een grotere weegschaal uitgebracht. Met aan elke kant een display hou jij je vismaat niet langer in spanning dan nodig is!

Handig voor dikke monstersnoeken!

Ook handig voor de camera! En maak je geen zorgen dat je grip verliest, met dit profiel behoudt jij grip, ook als er een dikke laag slijm op zit. Klik HIER.

Rapala Disposal Container> Naast het eten wat je  meeneemt hebben we ook vaak endtackle wat we moeten vervangen. Te korte stukjes leaders, botte haken, lood en noem maar op.

Je afval veilig bewaren in deze container van Rapala

Vaak zitten je zakken al vol met vispullen en het is niet fijn als je daar ook nog haken of stukken draad bij gaat stoppen. Dankzij de magnetische bodem blijft alles van metaal vast zitten om lawaai te voorkomen. Er is geen deksel, dus die kan je ook niet kwijt raken! Klik HIER.

 

Luggage

Luggage is erg persoonsgebonden. De ene visserij is de andere niet en daarbij is comfort essentieel voor wat betreft vistassen. Wat neem jij mee tijdens lange sessies en is dat anders bij korte sessies? Houd je het bij een bepaald aantal technieken of wil je het gehele arsenaal binnen handbereik?

Ideaal voor de kantvissers onder ons…

Tool Belt Combo Pack> Voor de streetfishers/kantvissers onder ons. Een riem waarbij je een tacklebox en tang kwijt kan. Bevat meerdere D-ringen om karabijnhaken aan te bevestigen. Rechts voor zit een handige pocket waar je bijvoorbeeld je leaderspool in kwijt kan of kunstaas wat je snel wilt wisselen. Klik HIER.

Rapala Jungle BackPack.

Jungle series> De nieuwste lijn tassen van Rapala. De Jungle serie is een mooie toevoeging voor de vissers die kwaliteit willen, maar niet te veel geld willen uitgeven. Deze serie komt met drie basic tassen.

Rapala Messenger Bag

Een BackPack (klik HIER), Messenger bag (klik HIER) en een Hip Pack (klik HIER). Allemaal zijn ze in stijlvolle camouflage kleur met gele accenten. Alle tassen bevatten extra ruimtes/opbergvakken, D-ringen en een plek voor een extra hengel.

Rapala Hip Pack.

 

Stay tuned voor veel meer Rapala nieuws. Veel meer is in aantocht 🙂