Nieuwe Fatso kleuren & topper voor roofblei

16/06/2020
Nieuwe Fatso kleuren & topper voor roofblei

Bizar eigenlijk wat het Poolse merk aan echte klassiekers heeft voortgebracht. Kunstaas dat vangt en dat vrijwel iedere roofvisser kent. Denk alleen al aan de Hornet, Slider en de Fatso. More to come, hierbij nieuws vanuit Polen 🙂

 

Salmo Rattlin’ Slider

Het legendarische kunstaas evolueert met de toevoeging van de Rattlin’ Slider. Uiteraard die zelfde gekende en fenominale actie. De Salmo Rattlin’ technologie biedt extra hoorbare attractie. Verkrijgbaar in de 8 cm maat en  in zes kleurenopties, inclusief de Supernatural opties: Green Tiger, Bright Perch, Hollow Read Head Striper, Supernatural Hot Perch, Supernatural Tench en Supernatural Wounded Dace.

 

 

Nieuwe Fatso kleuren

Fatso, welke snoekvisser is er niet groot mee geworden? Dit kunstaas heeft menig grote pike boven water getoverd en Salmo heeft nu 3 gloednieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd: Bright Perch, Bleeding Blue Shad en Holo Red Head Striper. De kleuren zijn verkrijgbaar in zowel 10 cm floating als 10 cm sinking modellen.

 

Roofblei must have

De Salmo Thrill is een plug die bij uitstek geschikt is voor roofblei. Het formaat en design van de Thrill maken het mogelijk om deze onder hoge snelheid binnen te draaien, zonder dat dit ten koste gaat van de actie. Verkrijgbaar in 5 cm – 6,5 gram en 7 cm – 13 gram en 3 verschillende kleurenpatronen. 

 

Bescherm je tegen de zon

Perfect voor het vissen in warm weer, de Salmo Performance Top biedt volledige huidbedekking in een flexibele, comfortabele en ademende top.

  • Perfect voor het vissen in warmer weer.
  • Long sleeve ontwerp biedt huidbedekking voor de bovenste lichaamshelft en bescherming tegen de zon.
  • Uitdagend Salmo ontwerp.
  • Halve rits aan de voorzijde.
  • Hoogwaardige constructie.
  • 100% polyester.
  • Verkrijgbaar in de maten SML, MED, LRG, XL, XXL en XXXL.

 

Houd deze producent van classic na classic goed in de gaten. Check hun website voor tal van vangende kunstaas. Klik HIER. 

Salmo