Nieuwe generatie HART bellyboaten & chatterbaits

18/11/2019
Nieuwe generatie HART bellyboaten & chatterbaits

Met de Slider bellyboat heeft HART een nieuwe generatie aan bellyboaten. Gemaakt van het zogenaamde ultrastevige 1000 Dernier PVC en zowel onder als boven versterkt. Het ‘interieur’ van deze boot is voorzien van sterk polyester dat ervoor zorgt dat, eenmaal opgeblazen, de boot de vorm heeft die jij wilt. Anders dan bij andere bellyboaten heb je nu veel meer praktische ruimte.

Bijna een stealth boat 🙂

Verder kun je de Slider met veel meer druk opblazen dan een standaard PVC bellyboat, tot een maximum van 15 Psi (1.03 bar). Dat zorgt voor meer snelheid en makkelijker sturen. Ook is het drijfvermogen vanzelfsprekend veel groter en is het maximum gewicht wat de SLider kan dragen maar liefst 200 kilo!

Volop ruimte op de Slider.

Andere features zijn de aluminium buis aan de voorkant, roeispanen, grote opbergruimtes en een stevige zitting. Last but not least een bevestigingspunt voor een elektromotor en kielen die nog meer stabiliteit en wendbaarheid bieden.

Stabieler zie je ze zelden 😉

 

 

Grof geschut

Grof geschut voor zwaarder kunstaas.

De Toro Castaway 63C is echt zo’n hengel voor het zwaardere snoekwerk voor de visserij met grotere shads, pluggen en jerkbaits met een werpgewicht van tot 200 gram! Echt zo’n krachtpatser die zijn mannetje staat met het grovere werk. Voorzien van Fuji hengelogen en reelgreep en een lengte van 193 cm.

Voorzien van triggergrip.

 

Chatter it is

Ideaal voor het wakker schudden van rovers die maar niet over de streep te trekken zijn.

HART komt met een gloednieuwe chatterbait, de Secator, een die anders is dan andere met een sterke haak die super strak stevig verzekerd zit in het frame. Speciaal ontwikkeld voor het dieper dan twee meter vissen, aangezien dit kunstaas veel zwaarder is dan veel traditionele chatterbaits.

Interessante kleurenpatronen voor in troebeler water…

Opvallend zijn ook de uitstekende werpeigenschappen, iets wat bij vergelijkbaar kunstaas altijd maar weer de vraag is. De Secator is ideaal om dieper water mee uit te kammen. De ‘zagende’ actie kan erg dressuurdoorbrekend werken en daarnaast zijn redelijk tot goed bewapend tegen waterplanten. Verkrijgbaar in 36 en 50 gram.

Klik HIER voor verkooppunten van HART en HIER om hun Facebookpagina te volgen.