Noviteiten uit ’t HART – Triple shad en slag(belly)boot

15/02/2019
Noviteiten uit ’t HART – Triple shad en slag(belly)boot

Let op Benelux, de Spanjaarden zijn in aantocht. Het Spaanse merk HART is al sinds jaar en dag toonaangevend op het Iberisch eiland, maar slaat zijn vleugels uit en heeft ook ons in het vizier. Mooi, want Hart voert kwalitatieve en innovatieve roofvisproducten.

Innovatief is zeker de Manolo & co, een soort triple shad dat de illusie van een schooltje aasvissen wekt. Net weer eens anders dan anders en het zou zomaar dressuur kunnen doorbreken. Niet alleen dat, ook kun je er goed mee vissen bij obstakels en waterplanten, aangezien de Manolo & co weedless gerigd is. Ideaal dus voor de warmere maanden die gelukkig weer in aantocht zijn.

Robuuste bellyboat voor degene die grootse plannen heeft. 

Ook in Spanje is het vissen met een bellyboat immens populair en HART heeft verschillende modellen gemaakt, voor ieder wat wils. Hier het paradeschip, de Sikkario, gemaakt van sterk PVC en gecoat met polyester. Echt een bellyboat voor diegene die echt werk wil maken van deze visserij. Met een lengte van 1,70 meter, breedte van 118 cm en een zitvlak van maar liefst 54 cm zit je als een koning op het water. Verder uitgevoerd met peddels entwee ruime zakken waar je veel tackle in kwijt kunt.

Stevige snoekhengel, ideaal voor wat groter kunstaas. 

De Boushido Casting 75XH hengel, een powerstok met topactie waar je makkelijk kunstaas van ruim 80 gram mee weg kunt zetten. Ideaal voor het vissen met grotere swimbaits, jerkbaits en pluggen op grote snoek. Afgewerkt met Fuji Alconite hengelogen en een Fuji Skeleton reelgreep

Ook nog eens coole looks. 

Spikes in de zolen voor maximale houvast.

Nee we hebben in Nederland geen ruige rotskusten, maar genoeg spekgladde oevers, kustlijnen en kanten, zowel op het zoete als het zoute. Denk alleen al aan de Europoort of rivieren met kribben. Het merk heeft een ideale waadcombi voor dit slag visstekken met de Hart Wader Spinning Series 25 S.

Allereerst die heel stevige schoenen met in de zolen kleine spikes verwerkt. Daarnaast de waadpakken, die extreem sterk zijn en toch comfortabel te dragen. Altijd handig van die borstzakjes trouwens, waar je je telefoon droog in op kunt bergen. Tot slot loop je niet voor joker met dit pak en zien ze er gewoon cool uit!