Ode aan de Buster Jerk – 15 jaar op de markt

18/12/2018
Ode aan de Buster Jerk – 15 jaar op de markt

Heb je het over jerkbaits, dan kun je eigenlijk niet om de Buster Jerk van Strike Pro heen. Sterker nog, door de jaren heen is dit eigenlijk gewoon de standaard geworden voor jerkbaits in het algemeen, gliders in het bijzonder. Tijd voor een ode!

Feitelijk kun je weinig fout doen met de Buster Jerk. Zelfs bij het monotoon binnendraaien of trollen glijdt dit kunstaas langzaam van links naar rechts door het water en geloof maar dat hij dan al een ontzettende aantrekkingskracht op roofvis uitoefent.

Eigenlijk kun je niets verkeerd doen met de Buster Jerk. Een vanger pur sang!

Enfin, stiekem willen we er natuurlijk het liefst zelf leven in blazen, daar is het toch om te doen bij het vissen met jerkbaits. Het mooie is dat je wat dat betreft heel veel kunt variëren met de Buster Jerk. Zo kun  je hem langzaam binnentikken waardoor hij lange glijvuchten van links naar rechts maakt of heel agressief met korte ferme tikken. Mooi zijn dan de ratelkogels die de snoek volle bak agressief maken.

Een eindeloze range aan kleuren en vaak genoeg limited kleuren. 

EEN SERIE VAN 3 TOT 5 TIKKEN EN DAN EVEN NIETS DOEN!

Het meest succesvol zijn  toch wel de stopmomenten die je in last. Een serie van 3 tot 5 tikken en even niets doen. Onder water zinkt de Buster dan heel langzaam met een attractieve waggel. Vaak is dat het moment waarop snoek toeslaat.

De Buster Jerk is al bijna 15 jaar op de markt en dat alleen al onderstreept het succes van dit kunstaas. Een dummie proof jerkbait met een ongekende vangkracht, maar net zo goed nog steeds interessant voor vergevorderde snoekvissers. Ben je snoekvisser, dan moeten er altijd wel enkele Busters in je kunstaasbox liggen!

Verplichte kost voor elke snoekvisser. 

Strike Pro Buster Jerk

Klik op bovenstaande afbeelding en ga naar het tabblad bij de pijl voor verkoopadressen.