Prime time voor dikke zeebaars – Hugo Hegeman met een bak

17/09/2020
Prime time voor dikke zeebaars – Hugo Hegeman met een bak

Ja ja Roofmeisters, we staan aan de voet van ons slotoffensief voor zeebaars. De aankomende weken is het prime tim voor zeebaarzen en met name de grotere exemplaren. Ook Hugo Hegeman van Berkley en Penn begrijpt die boodschap en is al begonnen met oogsten 🙂

Door Hugo Hegeman

Het laatste deel van het zeebaarsseizoen is ingegaan en dit is hét moment om de allerdikste zeebaarzen te vangen. Afgelopen weekend ben ik in een ware mayhem beland, waarbij letterlijk elke worp de Berkley J-Walker bruut uit het oppervlak gepakt werd, wat resulteerde in het prachtige slipgeluid van de nieuwe PENN Clash II (heel snel verkrijgbaar in de winkels).

 

Top topwater

De Berkley J-Walker is ontworpen om veel actie op het wateroppervlak te bieden. Deze jerkbaits hebben een slank ontwerp om verre worpen mogelijk te maken en de hydrodynamische vorm, het precieze zwaartepunt en de rustpositie lenen zich uitstekend voor een ‘Walk the dog’ presentatie. De jerkbait loopt ondiep waardoor hij perfect is voor het vissen boven waterplanten of in ondiep water. Klik HIER.