ROOFMEISTER TOP GEAR – Droomreis naar Colombia & Venom lures

10/01/2020
ROOFMEISTER TOP GEAR – Droomreis naar Colombia & Venom lures

Roofmeister Top Gear, the place to be voor heet-van-de-naald productnieuws. Hier tweemaandelijks alle noviteiten uit de kokers van de meest gerenommeerde roofvismerken.

Door Team Roofmeister


Top spinmolen van Shimano!

De Stradic is één van Shimano’s meest bekende en populairste molens en wordt al vele jaren met de hoogste tevredenheid gebruikt door vissers over de hele wereld. De Stradic staat voor al die gebruikers voor betrouwbaar, uitermate sterk en degelijk – een molen die je tijdens al je visavonturen nooit in de steek zal laten. De komst van de Stradic FL zal het ijzersterke imago naar een nieuwe hoogte brengen. Op dit moment is de molen met korting te bestellen via DEZE LINK!

 


Fishfinder voor dummies

Leuk en aardig al die super high tech fishfinders met de ene feature nog geavanceerder dan de andere, bij velen begint het te duizelen bij al deze abracadabra. Zonde, want het meest is van ontzettende meerwaarde voor het vangen van meer en grotere vis. Thank god there’s Yaïr Nauta van Nautas Boatshop. Yaïr neemt ons aan de hand met misschien wel de meest gebruiksvriendelijke unit van het moment, de Raymarine Element. Voor meer informatie over de Raymarine Element, klik HIER. Voor meer informatie over Navionics waterkaarten, klik HIER. Overzicht verkooppunten Raymarine vind je HIER.

 


Ratelaar van Salmo

Naast de gewone Hornet heeft Salmo ook de Rattlin Hornet uitgebracht. De Rattling uitvoering is voorzien van stalen kogeltjes die een ratelend geluid maken bij het binnenhalen. Een geluid dat onderwater op grote afstand al goed te horen is en direct de aandacht trekt van iedere roofvis. Deze ratel kan net even dat extraatje geven om de aandacht te vestigen op je kunstaas en die dikke vis te verleiden tot een aanbeet.

 


Revolutionaire Combinatie

Kwaliteit en ook nog eens vette looks. 

Als je denkt aan vette reels en fijne hengels kom je al snel bij Abu Garcia terecht. De Zweedse fabrikant komt nu met een prachtige combinatie van reel en hengel uit de bekende Revo serie.De materialen zijn uitstekend op elkaar afgestemd en zijn daarnaast ook zeer vriendelijk geprijsd, dus ook de visser met een kleiner budget heeft een hele goede keuze aan deze set! In onderstaande video laat Babs Kijewski zien hoe zijn met de nieuwe Revo X Combo van Abu Garcia vist.

 


Scoor Livetarget bij Senseoutdoor

Het Canadese LiveTarget heeft een prachtig assortiment aan kunstaas.  En nu hoor ik je al denken, weer een merk…
Toch heeft LiveTarget net even een andere filosofie als het gaat om het ontwerpen van kunstaas. Dat zie je ook terug in het uiterlijk van het door LiveTarget ontworpen kunstaas.

Geen uitbundige zwembewegingen maar een “oscillating” tail.  Als je goed kijkt hoe bijvoorbeeld een voorn zwemt, zien we vooral beweging in de staart. Dat heeft LiveTarget meegenomen in het ontwerp. De staart is extra dik gemaakt en zorgt voor de nodige trillingen in het water. De enkele haak is weedless doordat de rugvin van de swimbait de haak perfect beschermd.

Bij een aanbeet wordt de rugvin echter zonder problemen platgedrukt. Een extra oogje aan de onderzijde van de swimbait kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld de montage van een spinnerblad. De grotere modellen worden niet met dreggen uitgerust maar met twee fleuren. Deze zijn doormiddel van magneetjes tegen het lijf “geplakt” zitten. Uiteraard zijn er desgewenst dreggen te monteren. Kortom geen 13 in het dozijn kunstaas maar kunstaas waarover is nagedacht!Kijk op HIER voor het assortiment.

 

 


 Dé allround softbait

De Freestyle Urban Prey Hog is een echte alleskunner. De basis van de body is eenvoudig te herkennen, die is namelijk hetzelfde als van de Urban Prey Slug en Curl. Hierdoor is een eenvoudig herkenbare serie ontstaan die je gerust razend effectief kunt noemen.

De FreeStyle Urban Prey serie is zo ontwikkeld dat deze softbaits met zo’n beetje alle finesse technieken wel vis opleveren!

De hele Urban familie is gemaakt van een drijvend en zeer soepel materiaal. Daardoor is een mooie horizontale presentatie verzekerd. Bij de minste beweging zul je zien dat deze baits beginnen te bewegen. Dat was het doel, en daar is een intensieve ontwikkelingsfase aan vooraf gegaan. Alleen perfect was goed genoeg. Meer informatie over de Freestyle De Urban Prey serie vind je HIER. Voor technieken zoals: Carolina rig, Texas rig, Jika rig, Bottom rig, Dropshot en uiteraard ook het ‘normale jiggen’ staat de Urban Prey serie zijn mannetje. Bekijk ook de gloednieuwe video die de mannen van Spro hebben gemaakt!

VOLG SPRO via hun eigen socials!
Op Instagram
Op Facebook
Op YouTube
Op hun eigen website

 


Ga je mee naar Colombia?

Droom jij er ook van om eens in de machtige Amazone te vissen? Het kan! Visreis.nl biedt een groepsreis aan naar de Colombiaanse jungle, een unieke reis! De reis duurt 9 dagen, waarvan je 6 volle visdagen kunt maken. Alles is onder begeleiding van ervaren gidsen en het vangen van mooie Peacock baarzen is haast gegarandeerd. Het verblijf is op een unieke locatie midden in de jungle en de flora en fauna in deze omgeving is bijzonder indrukwekkend. Je waant je letterlijk in de grootste dierentuin op aarde!

 De reis van je leven!

Uiteraard zijn er de nodige kosten verbonden aan een reis als deze, maar besef dit is echt een reis die je de rest van je leven zal herinneren! Wil je meer informatie? Bekijk snel de link en wie weet stap jij in maart het vliegtuig in!
LET OP: De capaciteit is zeer beperkt en vol is vol!

 

 


Fox Rage Wintersuit goedkoop bij Fish Inn

Ondanks dat de winter dit jaar niet erg streng te noemen is is een goede kwaliteit winterpak geen overbodige luxe. Dat een winterpak niet extreem duur hoeft te zijn blijkt wel met het Fox Rage winterpak voor nog geen 150 euro.

Meer informatie of bestellen? Klik op de afbeelding!

Laat je niet afschrikken door de prijs, want met een waterdichtheid van 5000 mm zal dit pak jou altijd droog houden. Daarnaast is het pak gemaakt van soepel nylon materiaal dat achteraf gecoat is waardoor je optimale bewegingsvrijheid behoud. Natuurlijk zijn alle maten direct voorradig bij Fish Inn!

 


Team Garmin/Navionics 2020 bekend!

Begin januari maakte Navionics via hun Facebook bekend wie Team Garmin/Navionics vertegenwoordigen bij het NK Snoekbaarsvissen. Het team bestaat uit Karel Weber en Douwe Luurs. Wij wensen de heren veel succes en een hoge klassering!

Het NK Snoekbaarsvissen wordt afgetrapt op 26 januari op het Haringvliet. De competitie wordt verspreid over 9 data, de finale is op 1 november.

 


Drijvend met je maat op pad!

Misschien heb je hem al eens eerder gezien, maar dit filmpje laat perfect zien hoe makkelijk en fijn het Float Plus systeem in gebruik is! Iets voor jou? Misschien zit jij er deze zomer wel hetzelfde bij! Klik HIER voor meer info!

 


Technautic nieuwe verdeler Geigertec

Met ingang van begin 2020 gaat Technautic de Geigertec steunen verdelen in de Benelux
Deze zeer robuuste steunen zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen en zijn stevig, heel stevig. Uiteraard op diverse manieren te verstellen om de stand te verkrijgen die je zelf wilt hebben.

De fijne “tanden” zorgen ervoor dat er veel variaties mogelijk zijn, en dezelfde tanden zorgen er ook voor dat de steun op zijn plek blijft en niet uit zichzelf gaat verstellen tijdens het varen. Zoutwater bestendig dus voor iedereen te gebruiken. Een prijstelling vanaf €299 voor het kleinste model geeft aan dat de steunen voor iedereen bereikbaar zijn. Immers, je laat je dure fishfinder toch niet op een onbetrouwbare steun staan! Klik hier voor meer info over de producten van Geigertec! De verkooppunten van Technautic vind je HIER.

 


Easy to store met Rozemeijer!

Gemak dient de mens zegt men wel eens en daar heeft Rozemeijer naar geluisterd! Niets is vervelender dan rond slingerend klein materiaal wat je dan ook weer eens snel verliest en het op is net wanneer je het nodig hebt….

Bitz Box DLX 16 compartimenten Dit is de ideale opbergdoos voor al je klein materialen zoals spelden, swivel, splitringen, snaps, sleeves, noem al het klein materiaal maar op wat je kunt bedenken, in de Bitz Box kun je het kwijt. Voorzien van een zeer stevige sluiting en aan weerszijde vakken om je materiaal in op te bergen. Tevens is deze Bitz Box compleet water dicht, en als je hem niet vol stopt met weights voor de Carolina en/of Texas en/of Dropshot visserij dan zal deze Bitz Box ook nog eens blijven drijven!  Afmetingen zijn; 16x10x5cm

Rigs & Leader 6pcs Spool Box Zoals de naam het al zegt is dit een opbergdoos voor Rigs & Leaders. Denk hierbij aan je rigs voor het vissen met de Carolina, Texas en/of Dropshotrig. Deze rigs rol je makkelijk op 1 van de 6 foamen rollen en je zet ze vast met de meegeleverde pinnetjes. Ook handig, de Spool Box heeft een magneetsluiting, sterk genoeg om dicht te blijven tijdens het vissen, maar makkelijk te openen om vlug een rig te pakken. Afmetingen zijn; 22×8,5x,5cm.

 

 


Lowrance op BOOT Düsseldorf

Zet maar een dikke cirkel in je agenda, BOOT Düsseldorf komt er weer aan! Met ruim 1600 aanwezige partijen uit meer dan 50 landen is BOOT één van de grootste bootbeurzen ter wereld.
De aftrap van BOOT is op 18 januari om 10:00 uur ’s morgens, het evenement duurt tot 26 januari 19:00 ’s avonds. Je hebt dus maar liefst een week de tijd om een geschikte dag te vinden voor een bezoek!

Primeur, de nieuwe Hook Reveal van Lowrance!

Lowrance is uiteraard ook vertegenwoordigd op de beurs in Dusseldorf. Je kunt ze vinden op bij Stand 10 C 18 en alle nieuwe en belangrijke producten van Lowrance bekijken en ervaren.
Zien we jou in Düsseldorf?!

 


Killer Shad van Fox Rage

De Slick Shads van Fox Rage zijn hot momenteel, en dat is niet voor niets! Pro staffer Vincent Tobé aan het woord: ”De 13cm Ultra UV Perch Slick Shad blijft een killer tijdens het verticalen! Tip van Vincent: “Houdt de shad lekker stil en laat de stroming van de rivier de rest doen!”

Meer informatie over het complete assortiment Ultra UV Slick Shads? Kijk HIER.


Venom Lures bij Kunstaasoutlet!

Nieuw in Europa:  Venom Lures! Direct uit de USA weer unieke artikelen
voor de Nederlandse markt! Wat denk je bijvoorbeeld van Weedless Nedrig jigheads: de Venom Lures D-K Rig ’n Heads, nu kun je ook in dichtbegroeid water of water met veel obstakels de populaire Nedrig gebruiken! Verkrijgbaar in 2 variaties, haakmaat 1/0 en haakmaat 4/o voor de wat grotere aasjes!

Kunstaasoutlet brengt met Venom Lures unieke, nog nooit eerder getoonde softbaits naar
Europa, wat denk je bijvoorbeeld van de Mad Tom, de Stone Cat, Mighty Mite of de
Hot Rod? Neem snel een kijkje in de shop en laat je verrassen!

 


 

TIP ONS

Team Roofmeister staat altijd open voor noviteiten en bijzondere productnieuwtjes! Schroom niet om ons te mailen: info@roofmeister.nl