ROOFMEISTER TOP GEAR – Vette Kerst kortingen & nieuwe Savage Shads

20/12/2019
ROOFMEISTER TOP GEAR – Vette Kerst kortingen & nieuwe Savage Shads

Roofmeister Top Gear, the place to be voor heet-van-de-naald productnieuws. Hier tweemaandelijks alle noviteiten uit de kokers van de meest gerenommeerde roofvismerken.

Door Team Roofmeister


 

Vierluik Street Fighters video’s

Afgelopen week verscheen op het YouTube kanaal van Fox Rage weer een super vette video van Street Fighters! In het vierde en laatste deel van de video serie zie je welk van de internationale teams met de winst aan de haal gaat. Zak lekker onderuit in je luie stoel en geniet van de ontknoping van deze gave serie!

Deel 1 terugkijken? Klik HIER
Deel 2 terugkijken? Klik HIER
Deel 3 terugkijken? Klik HIER

 


Bizarre screenshots

Met de Raymarine Element is er een fishfinder op de markt gebracht die niet alleen enorm geavanceerd is, ook het gebruikersgemak ligt erg hoog bij dit apparaat. In dit artikel deelt Volkmar Strikkers de meest bizarre screenshots die hij met zijn Element fishfinder heeft geschoten!

Als je goed kijkt naar de foto, zie je dat een eenzame snoek een gigantische school witvis uit elkaar drijft, hoe gaaf is dat om ‘live’ te zien! Klik HIER voor meer info over de Element. Klik HIER voor verkooppunten.


Iedere hengel vertelt een verhaal

De nieuwe YASEI hengels van Shimano zijn dé hengels voor de specialisten die doelgericht vissen op snoek, baars en snoekbaars. Bij het YASEI-concept gaat het om ‘het maken van de perfecte hengel’ voor een bepaalde techniek of vissoort, volledig toegepast op de vraag uit de markt van vandaag en van de toekomst. Dit keer als voor beeld de de Yasei LTD Perch Crankbait.

De LTD Perch Crankbait is de ideale hengel voor de lichtere visserij op baars. Dankzij de fijne actie en een werpgewicht van 3 tot 12 gram kan je een brede keuze aan kunstaas inzetten bij het vissen met deze hengel. Voor een overzicht van de verkooppunten kan je HIER terecht!


Heusden goes Westin

Bij het Hengelsport Heusden Zolder is er een mooie toevoeging aan het al ruime Westin- assortiment gedaan. Nu de Zanderteez en de Bullteez !

De Zanderteez is verkrijgbaar in zowel 8,5 cm als 12 cm en is te verkrijgen in de 5 meest populaire kleuren. De Bullteez is te koop in één maat, namelijk 18 cm en die is te verkrijgen in de 4 meest populaire kleuren.

 


Zeelt als kunstaas?!

Beloond met de ‘Best New Product Award’ op de beurs in Utrecht, de Tench Swimbait van Quantum.  Niet alledaags, maar dat dit kunstaas zijn werk doet is zeker!

Bij de lancering van een nieuwe range kunstaas onder de noemer Freak of Nature komt Quantum met super realistisch kunstaas dat er levensecht uit ziet. Dat niet alleen, Veel aandacht is uitgegaan naar de actie van het kunstaas en  ook die is zeer realistisch. Bekijk onderstaande video hoe de Tench het er in de praktijk vanaf brengt!


Op zoek naar verkooppunten? Klik HIER.

 


MinnKota + Rebelcell Deal

Om het jaar mooi af te sluiten heeft EBBM een mooie aanbieding samengesteld voor de visser die op zoek is naar een nieuwe elektromotor + accu !

Deze set is zorgvuldig samengesteld en staat garant voor zorgeloos vaarplezier. Iets voor jou? Bekijk HIER de actiepagina!

LET OP: EBBM heeft vakantie van 21 december t/m 5 januari, vanaf 2 januari worden bestellingen weer bezorgd!

 

 


Droombaan!

Bij Technautic zijn ze naarstig op zoek naar een marketeer (m/v) met zeebenen! Als marketeer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het marketingbeleid voor Technautic. De marketingstrategie van Technautic wordt zowel online als offline uitgevoerd. Je werkzaamheden bestaan dus bijvoorbeeld uit het adverteren, maar net zo goed het bijwonen van events of het maken van een nieuwsbrief of folder!

De voorwaarde die Technautic stelt aan geïnteresseerden, is dat je in ieder geval affiniteit hebt met watersporten of (boot)vissen. Daarnaast heb je een afgeronde HBO opleiding en de nodige kennis en affiniteit op het gebied van marketing.

Klinkt dit als een mooie uitdaging voor jou? Voor meer informatie en een sollicitatie kan je HIER terecht!

 


Kerst Korting bij Het Loze Vissertje

Tijdens de Kerst special is deze winkel beide dagen geopend van 9 uur ’s morgens tot 21 uur ’s avonds. De korting van 20% is geldig op het hele assortiment, uitgezonderd op lopende acties, levend aas en roofvogel voer. Naast de mooie acties op hengelsport materiaal kan je ook genieten van de gezellige kerstmarkt.

Voor de visser die geen tijd heeft om langs te komen in de winkel is er ook een kortingscode beschikbaar om te profiteren van de korting in de webshop. Deze code is: ‘KERSTSPECIAL’,  Deze kortingscode is geldig van 20 t/m 22 december, dus een dag langer dan de actie in de winkel.

 


Kaartje onder de boom!

Ondanks dat de naam nogal ‘carpy’ klinkt, kan de roofvisser prima shoppen bij Carpcube! Daarnaast is er een leuke actie bij Carpcube waar écht iedere visser blij van wordt.

De Carpcube giftcard is het ideale geschenk voor de visser die wel iets wilt krijgen voor bijvoorbeeld een verjaardag, maar nog niet weet wat! Daarnaast is de giftcard al te koop vanaf 5 euro, dus maak jezelf of een ander blij met deze gift!

De Digitale giftcards kunnen nog tot 24 december 15:00 uur gemaild worden, dus kan je geen leuk kerstcadeau vinden? Koop dan een Carpcube Giftcard!

 


Nieuwe Savage Shads!

Wie van jullie heeft onze nieuwe Goby Shad al geprobeerd?! Deze slanke shads zijn perfect te combineren met onze Corkscrew Heads, Shallowscrews en de onlangs verschenen Punchrig Heads! Even een takel erbij aan monteren en je bent klaar om te vissen.

Deze shads lenen zich er perfect voor om een hele dag op grote snoek te smijten. Ze zijn verkrijgbaar in 2 maten, 20 cm bij 60 gram en 23 cm bij 96 gram. De eerste big mama’s zijn er al op gevangen!

 


 

HTO Shore Jig

Soms is het niet anders en kun je vissen als met name roofblei en zeebaars alleen bereiken met extreme verre worpen. Ideaal voor dit werk is de HTO Shore Jig.

Een pilker met een zogenaamde assist hook, voor een betere grip in de vissenbek en makkelijk te verwijderen en dus beter voor de vis. Natuurlijk komen veel meer soorten voor dit kunstaas in aanmerkingen.

Denk bijvoorbeeld aan een land als Noorwegen, waar je er in de middenlaag roofvis kunt belagen zoals makreel, pollak, kabeljauw en koolvis. Heeft zich goed bewezen tijdens de Roofmeister trip naar Skarnsundet in 2019.

 


Geen koude voeten met Baffin!

De visser die winters naar het water gaat moet een goede bescherming hebben om koude voeten te voorkomen. Voor de extreme kou heeft Fish Inn daarom de uit Canada afkomstige Baffin Apex schoenen, bestand tegen temperaturen tot -100ºC, In hun assortiment. Nu lijken deze temperaturen overdreven maar wanneer je stilzit op je boot of langs de waterkant is dit absoluut geen overbodige luxe.

De Baffin schoenen voorradig bij Fish Inn Venlo. De Baffin Apex schoenen kosten € 319.95 en bekijk je HIER, de Baffin Control Max schoenen kosten €259.90 en bekijk je HIER.


LiveTarget bij Leonard Sports

Het Canadese LiveTarget heeft een prachtig assortiment aan kunstaas.  LiveTarget net even een andere filosofie als het gaat om het ontwerpen van kunstaas. Dat zie je ook terug in het uiterlijk van het door LiveTarget ontworpen kunstaas. Geen uitbundige zwembewegingen, maar een “oscillating” tail.  Als je goed kijkt hoe bijvoorbeeld een voorn zwemt, zien we vooral beweging in de staart. Dat heeft LiveTarget meegenomen in het ontwerp. De staart is extra dik gemaakt en zorgt voor de nodige trillingen in het water.

De enkele haak is weedless doordat de rugvin van de swimbait de haak perfect beschermd. Bij een aanbeet wordt de rugvin echter zonder problemen platgedrukt. Een extra oogje aan de onderzijde van de swimbait kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld de montage van een spinnerblad. De grotere modellen worden niet met dreggen uitgerust maar met twee fleuren. Deze zijn doormiddel van magneetjes tegen het lijf “geplakt” zitten. Uiteraard zijn er desgewenst dreggen te monteren. Bekijk onderstaande video om de realistische actie te zien!

Meet informatie? klik HIER!

 


LureParts knutselt door!

Zoals je regelmatig op de Facebook pagina van LureParts kunt zien, wordt er flink doorgewerkt aan het creëren van nieuwe Softbaits! Ben je zelf ook geïnteresseerd in het maken van je eigen softbaits of kunstaas? Neem gerust contact op voor de nodige tips & tricks!

 


December Deals bij Rebelcell

Vlak voor de kerst lanceert Rebelcell de December Deals! Een breed scala aan Rebelcell producten zijn beschikbaar met kortingen tot wel €200! Rebelcell heeft een breed scala aan producten beschikbaar voor iedere discipline binnen de hengelsport.

Of je nou op karper vist, vanuit de bellyboat of een 7 meter lange visboot, er is altijd iets dat bij je past. Onlangs heeft Rebelcell bijvoorbeeld de 12.35 Outdoorbox gelanceerd, perfect voor de bellyboat of kayak visser. Heb je meer power nodig? Kijk dan eens naar de 24V oplossingen, waarmee je onbezorgd de winter door zult komen! Meer informatie over de December Deals? Klik HIER!


Perch Pro 6: Episode 1 is live!

De super gave wedstrijd waarbij teams uit diverse landen de wedstrijd met elkaar aangaan, kent een nieuwe episode!

Namens Fox Rage/Salmo participeren Sylvain Legendre en Vincent Tobé aan Perch Pro en nemen het op tegen allerlei andere teams! Dus zak lekker onderuit en geniet van de spectaculaire beelden uit deel 1!

 


Meer vangen met betere kleding

Vang je meer  vis met betere viskleding? Ja en nee. Nee, het zal vis een worst zijn wat jij aantrekt. Ja, omdat je, zeker met gure omstandigheden, comfortabeler bent en meer comfort betekent een betere focus en meer doorzettingsvermogen. En dat leidt beslist tot meer vangsten. Lees het artikel van diehard snoekvisser Wim Russchen over zijn ervaringen met de kwaliteitskleding van Geoff Anderson. Klik HIER.

 


TIP ONS

Team Roofmeister staat altijd open voor noviteiten en bijzondere productnieuwtjes! Schroom niet om ons te mailen: info@roofmeister.nl