Roofvis allrounder met HART voor de zaak

19/03/2020
Roofvis allrounder met HART voor de zaak

Het merk HART heeft het roofvispakket van a tot z in het assortiment. Van hengels tot molens, van hardbaits tot softbait en dat in de brede zin des woords. Deze week zijn ze een hechte samenwerking begonnen met Visreis.nl en enkele dagen geleden kwamen ze met het nieuws dat ze een nieuwe prostaffer aan hun team hebben toegevoegd, roofvis allrounder Thomas Danckaert.

Door Thomas Danckaert

Vanaf jonge leeftijd ben ik begonnen met vissen, toen was de karper de voornaamste vangst. Ook baars en snoek in de polders kwam aanbod, maar karper met de pen en met de boilie waren de hoofdbezigheid. Jaren passeerden en de visserij veranderde naar uitsluitend roofvis. Snoek, baars, snoekbaars waren nu de target vissen.

Thomas heeft al heel wat workshops gegeven en helpt anderen graag verder in hun visserij.

De laatste jaren is daar ‘de reizende visserij’ bijgekoen van blackbass tot giant trevally.. Ik ben een echte species hunter, zou ik zeggen. De ene dag sta ik aan zee en de andere dag aan de rivier of vijver. Kanalen, rivieren, etc, ik vind het allemaal mooi!

Van black bass tot…

…GT en andere tropische verrassingen, maar…

De laatste 2 jaar kon je me veel aan het kanaal Gent-Terneuzen vinden, waar ik verschillende workshops gaf.. Ook aan de Westerschelde was ik actief met een workshop vissen op zeebaars..

…natuurlijk ook nog steeds focus op Benelux rovers zoals snoek, snoekbaars, baars en zeebaars.

Verder houd ik me naast het vissen ook bezig met het maken van eigen kunstaas. Dit jaar nieuwe uitdagingen en vissoorten en dat met het fantastische materiaal van HART. Tot aan de waterkant of social media en tight Lines!