Showtime in Heusden-Zolder

26/02/2019
Showtime in Heusden-Zolder

België wordt een hengelsportwinkel rijker. Aankomend weekend (zaterdag 2 en zondag 3 maart) opent Hengelsport Heusden-Zolder haar deuren, een allround zaak met ruim aandacht voor de roofvisser 😉

Door Team Roofmeister

Dit weekend dus feest in Heusden-Zolder, wij van Roofmeister kregen al vast een preview van de winkel in wording en een rondleiding van de twee sympathieke eigenaren Bart en Stieven. De winkel is ruim opgezet en heeft een groots assortiment met gerenommeerde merken als Savage Gear, Westin, MadCat, Abu Garcia, Shimano, Spro, Berkley, Rapala en meer.

Check ons bezoek aan Hengelsport Leusden-Zolder in bovenstaande video. 

Luc Coppens present op de feestelijke opening en klaar om demo’s te geven in een waterbak.

De nieuwe winkel is een bevestiging van het feit dat het roofvissen ook in België in opmars is. En dan hebben we het niet zozeer over de Vlamingen die in Nederland gaan vissen. Nee, In België gaat het aanmerkelijk stukken beter met het roofvissen en dat merken ze ook in de omgeving van Heusden-Zolder. Daar is het roofvissen op baars, snoekbaars en snoek ronduit goed te noemen. Ook Bart is zich naast het karpervissen meer en meer aan het specialiseren in het roofvissen en begint het spelletje steeds leuker te vinden en onder de knie te krijgen.

Wij mochten tijdens de voorbereidingen alvast een kijkje nemen.

Nog even en Barts karperstokken staan te koop 😉

Uiteraard zal de winkel feestelijk geopend worden aankomend weekend met een hamburgertent, een tombola, 10% korting op het gehele assortiment en last but not least demo’s in de waterbak met o.a. roofvisgrootmeester Luc Coppens van Westin. Geinteresseerd? Zet het in je agenda, 2-3 maart, Hengelsport Heusden-Zolder, Beringersteenweg 108 te Heusden-Zolder. Klik HIER en volg ze op Facebook.