Snoekclinic voor het goede doel – Sander Paans

02/12/2019
Snoekclinic voor het goede doel – Sander Paans

Iedereen krijgt in zijn omgeving eens een keer te maken met de ziekte kanker en daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk onderzoek te doen. Hiervoor is geld hard nodig voor de KWF Kankerbestrijding. Op 25 januari 2020 organiseert Sander Paans, lid van team Roofmeister, een snoekclinic ten behoeve van de KWF Kankerbestrijding.

Deze dag zal geheel in het teken staan van het snoekvissen in stads- en polderwateren. Gestart wordt in Hendrik Ido Ambacht waar we te gast zijn in de wateren van E.R.H.V. De Waal. De vereniging heeft al toegezegd iedere deelnemer aan de clinic een gratis dagvergunning te verstrekken. Verzameld wordt bij het Baxpark waar voldoende parkeerruimte is voor de auto’s. Na de eerste uitleg en vissen in het park kan er opgesplitst worden in groepjes en de omgeving verkend worden. Aan het einde van de dag komen we bij elkaar in het clubhuis van E.R.H.V. De Waal om onder het genot van een drankje na te praten.

Alles over snoekvissen leren en tegelijkertijd een goede doel steunen!

Inschrijven voor deze dag kost maar €30,- en de volledige opbrengst gaat naar de KWF Kankerbestrijding, inbegrepen zijn een verzorgde lunch en een goodiebag van Rozemeijer. Als begeleiding sluit fanatiek roofvisser Robert-Paul Wolters aan, zodat je ook hem de oren van het lijf kunt vragen. Robert-Paul vist al jaren op snoek en hoort bij het prostaff team van het merk Westin. Inschrijven kan door een email te sturen naar sander_paans@hotmail.com, vermeld hierin je naam, emailadres en telefoonnummer. Op deze manier word je op de hoogte gehouden over de clinic.

Tijdens de marathon van Rotterdam in april 2020 zal de  vrouw van Sander Paans haar eerste marathon gaan rennen en hiervoor zamelt zij geld in. Het totaal opgehaalde bedrag van de snoekclinic zal worden toegevoegd aan het bedrag dat reeds is opgehaald door haar en gedoneerd worden aan de KWF Kankerbestrijding.

Wij hopen op een grote opkomst!