Strike King in de Benelux – Shads met koffie smaak en spinnerbaits op topsnelheid

03/03/2021
Strike King in de Benelux – Shads met koffie smaak en spinnerbaits op topsnelheid

Je hebt het misschien al voorbij zien komen, het razend populaire Strike King kunstaas is nu ook verkrijgbaar in Europa! Naast kunstaas voor het vissen op bass zijn er ook tal van kunstaasjes in de Strike King range voor onze Benelux rovers.

Het uitgebreide assortiment omvat heel wat verschillende types kunstaas van hardbaits, buzzbaits, chatterbaits, softbaits tot spinnerbaits en spoons en verscheidene jig heads en accessoires voor alle mogelijke montages. Teveel om op te noemen. Alvast aandacht voor het onderstaande:

 

Caffeine Shad

Met zijn unieke met lucht gevulde staart zorgt de Strike King® KVD Perfect Plastics Cafeine Shad voor een geweldige actie die een (zachte) topwater nog nooit heeft vertoond. De Caffeine Shad is gemaakt van ’s werelds beste plastics, is extreem zacht en plooibaar, zit bomvol met zout en is voorzien van een echte koffiesmaak.

Deze dodelijke combinatie maximaliseert de aantrekkingskracht van de Caffeine Shad door onnatuurlijke geuren te maskeren, de smakelijke beet zorgt dat vissen langer vasthouden, wat weer resulteert in een hoger hakingspercentage. Je kunt de shad gewichtsloos gebruiken voor hogere waterlagen, aan een Carolina rig knopen of op een jigkop bevestigen wanneer je dieper wilt vissen. Ondiep of diep, de Caffeine Shad is het aas om te gebruiken wanneer je de vissen echt wakker moet schudden.

 

Premier Pro Spinnerbait

Deze bijzonder effectieve spinnerbait is gemaakt van Premier Vibra-Max draad voor maximale bladvibratie met een kogellager wartel en gekleurd Diamond Dust Head met reflecterend oog. Verder voorzien van dubbele willow bladen voor maximale schittering.

De Premier Pro Spinnerbait is 14,2 gram en verkrijgbaar in 4 kleuren: Hot Solid White/Silver Blade, Hot Solid Chartreuse/ Silver-Gold bladed, Gold Shiner en Fire Tiger.

 

Rocket Shad Spinnerbait

De Strike King® Rocket Shad™ is gebouwd voor snelheid. Je kunt hem verder werpen, sneller binnenhalen en meer water bestrijken dan ooit tevoren. Dit kunstaas loopt perfect in omstandigheden met harde stroming zodat hij uitermate geschikt is voor stroomversnellingen. Een regelrechte topper voor roofblei, zeebaars en baars.


– Ontworpen voor verre worpen
– Perfect om veel wateroppervlak snel af te vissen
– Voorzien van enkel Colorado blad
– Gewicht 14,2 gram
– Verkrijgbaar in vier kleuren: Chartreuse Shad, White Shad, Shad en Perch

 

Much more to come! Stay tuned 🙂

De Cafeïne shad, Premier Pro en Rocket Shad Spinnerbaits zijn maar enkele kunstaasjes uit het ruime assortiment van Strike King. Benieuwd naar het volledige assortiment en welk kunstaas jouw visserij naar de next level kan tillen? Volg Strike King dan op Facebook, Instagram en YouTube