***SUPER DEAL*** Element fishfinder met GRATIS Navionics waterkaart

02/05/2023
***SUPER DEAL*** Element fishfinder met GRATIS Navionics waterkaart

Met de Element fishfinder van Raymarine heb je geen waslijst aan installatie modules, maar ben je meteen startklaar om je viswater in beeld te krijgen. Nu wordt het je nog gemakkelijker gemaakt met deze superdeal, want bij aanschaf van een Element 9 of 12 HV, krijg je GRATIS een Navionics waterkaart t.w.v. €160,- cadeau!

***Ga naar de dichtstbijzijnde dealer en profiteer van deze unieke aanbieding!***

 

In bovenstaande video laat fishfinder wizzard Yaïr Nauta zien hoe ontzettend eenvoudig een Raymarine Element te bedienen is. 

Je kent dat gevoel vast wel, je hebt iets besteld en kunt niet wachten om het te gebruiken, die handleiding komt later wel. Alsof de Element Raymarine met dit oogpunt ontwikkeld is, want dit is misschien wel de meest gebruiksvriendelijke fishfinder die je je voor kunt stellen. Uitpakken, installeren op de (belly)boot en vissen maar. Met de nieuwe superdeal krijg je er ook nog eens een Navionics waterkaart bij cadeau t.w.v. €160,-! Hoe bedoel je direct startklaar op het water zitten?!

Magische fishfinder screenshots van Volkmar Strikkers – De onderwater wereld tot in detail

Vele topvissers zijn voorafgegaan met de aanschaf van een Element, denk aan Volkmar Strikkers, Jouke Jansma, Hendrik-Jan Verheij, Thijs van der Sanden en meer.

De beroemde SideVision van de Element (onderste strook), haarscherp en alles tot in detail.

De Element heeft zijn plek goed weten te veroveren in de roofvis scene. Niet alleen is hij onwijs makkelijk te bedienen en uiterst betaalbaar, ook kent deze unit tal van nuttige features en prestaties. De HyperVision™-sonartechnologie van 1,2 megahertz van Element biedt het scherpste beeld van de onderwaterwereld. Verhoog de resolutie van DownVision, SideVision, RealVision 3D en bereik een nieuw niveau van precisie en visherkenning. Je ziet structuren, begroeiing en vis met een fantastische, levensechte duidelijkheid.

 

Ga naar de dichtstbijzijnde dealer en profiteer van deze unieke aanbieding, die geldt voor de Element 9 en 12 HV. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Raymarine en MDSI

     Media Resources for Logos and Branding | Raymarine