Superrrrr tips van bellyboat pro’s – NIEUWE website Float Plus

26/11/2021
Superrrrr tips van bellyboat pro’s – NIEUWE website Float Plus

Float Plus heeft een gloednieuwe website. Klik HIER. Het resultaat mag er zijn. Een zeer overzichtelijk platform waarbij je snel vindt welke producten voor jou interessant zijn, maar net zo goed zeer bruikbare informatie van roofvisgrootheden  zoals o.a. Thomas Sintobin, Maikel Lambregts, Jordi Rakiman, Tobias Stuurman en Marc Zitvast

Een nieuwe website, het klinkt misschien wat minder omvattend dan dat het is. Met man en macht is er gewerkt om dit project tot een succes te brengen. Float Plus heeft een ontzettende slag gemaakt als het gaat over innovatie in de hengelsport. Natuurlijk met hun welbekende elektronische aandrijfsystemen voor de bellyboat, maar nu ook een bellyboat zelf.

En dat niet alleen nationaal, maar ook grensoverschrijdend. Bij dit sterk groeiend bedrijf van inmiddels internationale allure hoort een navenant digitaal platform, behalve Nederlandstalig ook te lezen in het Engels, Duits, en Frans, dat moet een monnikenwerk zijn geweest.

Alles wat je wilt weten over dit baanbrekende aandrijfsysteem. Klik HIER.

Een website in 4 talen. Dat zet wat over het bedrijf Float Plus!

De basis is een strakke website, met daarnaast sterke social media zoals Facebook en Instagram. Last but not least een eigen YouTube kanaal met topvideo’s met the best of the best op het gebied van bellyboatvissen. In deze korte video’s geven zij tips en tricks over hun specifieke visserij, van baars vanuit de bellyboat tot mensgrote meervallen.

Tips en tricks over het vissen op grote baars vanuit de bellyboat van Jordi Rakiman.

Datzelfde geldt voor het vissen op snoek, Thomas Sintobin legt het je uit in een duidelijke video. En meerrrr van dit kaliber pro’s.

Het grote verschil met de vorige website is nu een zeer  overzichtelijk platform, waarin heel gemakkelijk genavigeerd kan worden naar de voor jou relevante informatie. Daarbij geholpen door een duidelijke menubalk zonder overvloed aan buttons. Less is more, in mum van tijd zit jij bij hetgeen jij op de website wil bezoeken. Van de aankoop van een nieuwe Float Plus One Bellyboat tot alle informatie over hoe je het beste kunt vliegvissen vanuit een bellyboat tot het immens populaire pelagisch vissen op grote snoekbaars.

 

Al met al vakwerk van de webdesigners, maar net zo goed van de personen die verantwoordelijk zijn geweest voor de inhoudelijke touch. Houd de website goed in de gaten want er is meer nieuws op komst. Klik HIER