T/M Kerstavond 15% KORTING op (bijna) alles bij Wesdijk

10/12/2021
T/M Kerstavond 15% KORTING op (bijna) alles bij Wesdijk

Je leest het goed, t/m Kersavond op 24 december profiteer je van 15% KORTING bij Hengelsport Wesdijk. Van molens tot kunstaas, van baitcasters tot bellyboaten, van hengels tot terminal tackle. Tel uit je winst bij Wesdijk.

Snel inkopen doen om dat PR in de laatste maand van het jaar nog aan diggelen te helpen of je naasten tippen voor toffe Kerst cadeaus voor jouzelf. Bij Wesdijk kan dat t/m de Kerst super voordelig. Zomaar een greep van wat nu extra interessant is om aan te schaffen.

 


Savage>>> Salmonoid hengel

De Savage Gear Salmonoid CCS zijn de crème de la crème van de Savage Gear hengels. Deze ultra licht hengels zijn metname geschikt voor de fanatieke zeebaars en zeeforel vissers, al kan de snoekbaarsvisser ook zeker uit de voeten met deze geweldige Savage Gear Salmonoid CCS. Hoogwaardige Toray carbon hengels, leverbaar in meerdere uitvoeringen. Klik HIER.


 

Daiwa>>> Tatula 3o0 reel

De Daiwa Tatula 300 is het nieuwe werpkanon van Daiwa, geschikt voor dikke gevlochten lijnen en het zwaardere smijtwerk met jerkbaits, zware softbaits en ander kunstaas dat zich puur richt op de allergrootste snoeken. De Daiwa Tatula 300 is een linkshandige baitcaster, voorzien van het zeer praktische T- Wing lijnopspoelsysteem en leverbaar in 2 varianten. Klik HIER.


Savage>>> High Rider V2 Bellyboat

De Savage Gear High Rider V2 Bellyboat is de vernieuwde uitvoering voor 2021 van de mega populaire Savage High Rider Bellyboat. Met name de tassen zijn zeer sterk in kwaliteit verbeterd en er worden er maar liefst 4 van geleverd op de Savage Gear High Rider V2 Bellyboat. Deze bellyboat is Float Plus geschikt! Klik HIER.


 

Abu Garcia>>> MGXtreme molen

De Abu Garcia MGXtreme molen is een ware parel te noemen. Hij voert de lijst van hoogwaardige Abu Garcia spinmolens aan en blinkt uit in lichtheid. Uit een stuk gemaakt is de Abu MGXtreme spinning zeer compact, solide en duurzaam. Alle nieuwste snufjes op vismolen gebied vind je terug in dit pracht exemplaar. Klik HIER.


 

* uitgezonderde merken van de actie zijn: Vercelli, Cinnetic, Hart, HTO, Yuki, Lowrance, Floatplus, Turkana, Tronix Pro, vergunningen, aas en kadokaarten.

Bovenstaand slechts een fractie van de 15% kortingsactie. Klik HIER voor het hele aanbod. Wesdijk wenst je alvast fijne Feestdagen!