Allround snoekplug – De nieuwe Svartzonker McCelly

05/11/2020
Allround snoekplug – De nieuwe Svartzonker McCelly

Het merk Svartzonker van Abu Garcia blijft met mooie snoektriggers komen. Was daar eerst de McHybrid (klik HIER), die niet aan te slepen is, nu aandacht voor de McCelly. Een allround hardbait die je op diverse manieren in kunt zetten. 

Mede ontwikkeld met de Zweedse snoekbaas Claes Claesson.

Heerlijk zo’n snoek plug die je met allerlei technieken in kunt zetten. Deze hardbait heeft een langgerekte, ovale body en een super nerveuze actie. In hoofdlijn voor snoek gemaakt, maar in kleinere uitvoering natuurlijk uitermaate geschikt voor baars, snoekbaars en zelfs roofblei en zeebaars.

Snoekvisser Jelle de Jong heeft hem al een vast plekje in zijn tackle box gegeven…

Drie uitvoeringen, die kleinste is natuurlijk heel interessant voor baars en roofblei.

Natuurlijk zal dit slepend achter een boot al voor de nodige attractiviteit zorgen. Daarnaast ook werpend prima te gebruiken. Vis je hem wat agressiever met af en toe ook flinke twitch bewegingen, dan zal de McCelly wat dieper lopen. Vergeet de spinstops niet. Net zo goed kun je hem langzaam binnendraaien boven ondieptes. Nog steeds zal hij dan verleidelijk flanken en met zijn kop schudden.

8 waanzinnig mooie kleurenprints.

 

De McCellly is verkrijgbaar in 3 verschillende maten: 7, 14 en 17 cm. Daarnaast in 8 verschillende kleurenprints, zodat je in elke waterkleur uit de voeten kunt. Natuurlijk uitgerust met stalen wired through frame, heavy duty splitringen de veelgeprezen, vlijmscherpe Berkley Fusion19 dreggen. Vraag er naar bij je winkelier.