Televisie personality aan de slag bij Visreis.nl

23/05/2022
Televisie personality aan de slag bij Visreis.nl

Het is met gepaste trots en ​grote ​blijdschap dat Visreis mag aankondigen dat er vanaf 2 juni 2022 een nieuwe medewerker werkzaam is! Het is gelukt om ​de​ openstaande vacature in te kunnen vullen. ​En hoe?! ​Nathalie van den Berg​, die velen van jullie al kennen uit de hengelsport/media, sluit zich met al haar enthousiasme bij Visreis aan​​.

Nathalie gaat bij Visreis.nl de back office beheren. De basis werkzaamheden zijn daarin het verwerken van offertes, bevestigingen, facturen, tickets, huurauto’s, reisbescheiden etc. Daarnaast gaat ze bij beschikbaarheid ook nieuwe activiteiten opzetten voor Visreis.nl waaronder een visreis voor ‘​W​omen ​O​nly’​… Op dit moment een overvloed aan creativiteit en ideeën, dus er volgt ongetwijfeld meer!​

Team Visreis.nl met Nathalie van den Berg en Joris Nieuwenhoff.

Nathalie gaat 24 uur per week werken bij Visreis.nl en kan zodoende haar huidige werkzaamheden voor onder andere ​’D​e Visvrouwen’ op RTL 4, ‘Nathalie geeft ​Antwoord’  voor Raven en andere ​’Fishing Nathalie’-​promotionele activiteiten voor de s​ortvisserij gewoon blijven uitvoeren.

 

Te gekke nieuwe locaties

Voor Visreis.nl is dit een ​hele ​grote en belangrijke stap om de toekomst van het bedrijf ​en de daarbij behorende kwaliteit te kunnen ​blijven ​garanderen. Door deze uitbreiding kan er nu ook weer gekeken worden naar verdere groei en commerciële activiteiten. Er staan ​namelijk ​al weer een paar ​te gekke ​nieuwe locaties te popelen om ​​opgenomen te worden in het ​mooie ​portfolio​ van Visreis.nl​.

 

Visreis is helemaal klaar om naar het volgende niveau te gaan en zijn klanten optimaal van dienst te ​zijn​! Klik HIER