The day after – Roofmeister is wereldberoemd in Utrecht

03/12/2018
The day after – Roofmeister is wereldberoemd in Utrecht

Blaren op de voeten en non-stop rugmassages op Roofmeister HQ nu, maar het was het allemaal dubbel en dwars waard. Wat hebben wij een toptijd gehad op de Hengelsport- en Visbotenbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. 

Team Roofmeister

We staan op de kaart, zoveel moge duidelijk zijn. Het moet wel gek lopen wil je op de beurs niet van ons gehoord te hebben. Daarnaast ook zuper duper media-aandacht op o.a.

RTV-Utrecht, klik HIER.
Jeugdjournaal NOS, klik HIER.

Onze vuurdoop op de allergrootste visbeurs en meteen duwt NOS Jeugdjournaal ons een microfoon voor de mond. Lekkuh!

Onze eerste kleding van Roofmeister, met truien, hoodies, petjes, mutsen, anoraks en T-shirts. 

Op de Roofmeister stand een vraag-en-antwoord gesprek met twee absolute zeebaarsmeisters. Mourat Akkouh (l) en Mehmet Buyukyilmaz van Cinnetic! 

Wat een toppers, met name omdat ze totaal niet beroerd zijn  om hun kennis en kunde te delen met beginnende zeebaarsvissers. 

Wil je een goede indruk van de beurs hebben, check dan bovenstaande video. Vakwerk van camera- en editheld Willem Kwinten!

Bij binnenkomst werd je meteen overwhelmed door beauty’s van visboten van het merk Crestliner. 

Een grote waterbak op de stand van Fox Rage. 

Inmiddels traditie bij de mannen van Fox Rage, na de standhoudersborrel op zaterdagavond vissen! Vorig jaar pakten ze deze zieke kneiters. Dit jaar nog niets voorbij zien komen van deze toppers. Dat kan een goed of slecht teken zijn.

Op de Beetstand konden bezoekers stemmen op hun favoriete nieuwe producten. 

Quantum sleepte de award voor beste nieuwe roofvisproduct in de wacht met…

…met de Vapor Travel Rod. Sowieso is die Vapor serie erg spraakmakende! 

Technautic pakte het beste nieuwe ‘karperproduct’ met de Biolite Campstove 2. “Rookloze vlammen , bakken, koken, grillen en met vuur je telefoon opladen of licht laten branden.” Zou ook zomaar iets kunnen zijn tijdens een koude doodaas vissessie toch?

Penn won met het beste nieuwe zeevisproduct, de Penn Spinfisher VI, een super robuuste werpmolen. Om dat aantonen, liet Penn een Spinfisher in een blok ijs aanrukken. Eenmaal ontdooid liepen ze net zo soepel als toen ze uit de verpakking kwamen. 

Een van de grote blikvangers van deze beurseditie was sowieso het Social Mediaplein, dat  Robert Grootenboer opgezet heeft met tal van populaire vloggers en bloggers. 

Nog zo’n vlogheld, Jeroen Bouwer (l), hier op de stand van Westin. Abonneer je HIER op zijn YT-kanaal. 

Superhandige Gunki luggage. Waterdicht en voor elk type roofvisserij geschikt.

 

Vers aas scoren kon op de stand van Prebaits.

Op de stand van Berkley maximaal aandacht voor de gloedjenieuwe x9 lijn! Ronder dan rond en met bizarre werpeigenschappen.

 

Op de Roofmeister stand kon je meedoen aan een Roofmeister quizzzz. Even drie vragen beantwoorden en je maakt kans op een van de twee vette prijzen. |Een  Savage Gear High Rider bellyboat twv 500,- of een Revo Beast reel van Abu Garcia. Deze week worden de winnaars bekend gemaakt.

Ook op de stand van Pike Master Lures raakte je niet uitgekeken. In bovenstaande video geeft Evert Oostdam een korte rondleiding. 

Een Roofmeister Q&A op de stand bij Rozemeijer met snoekspecialist Sander Paans. 

Een dolle boel. Vlnr Sjoerd Beljaars, Rick Simmerman, Sander Paans en Marcel Uljé.

Op de stand van Visreis.nl werd je overweldigd door supervette speedlezingen en leipe visvideo’s. 

Sowieso een mooie stand. Bij Visreis kun je terecht voor vistrips naar alle uithoeken van de wereld. 

Kwijlen op de stand van Mac Fishing met een grote range aan St. Croix hengels.

Voor Roofmeister was de beurs een uitstekende gelegenheid om van de daken te schreeuwen dat dit het allervetste roofvispodium is van de Benelux. Binnenkort in video nog een nabeschouwing van editie 2018 Hengelsport en Visbotenbeurs!