Tom’s Catch – Visdroom op maat

17/12/2018
Tom’s Catch – Visdroom op maat

Op zoek naar een volledig verzorgde vistrip of een reis met het gezin met een paar dagen vissen? Wil je achter het XXL wild aan in den verre of zoek je het dichter bij huis. Bij Tom’s Catch ben je aan het goede adres voor een droomreis op maat of een laagdrempelige visvakantie.

Tom’s Catch is een reisbureau met een groots aanbod aan visreizen met bestemmingen in Europa, Afrika en Noord-Amerika. En niet zomaar een overaanbod, maar bij elke bestemming is er een-op-een contact met selectief gekozen visgidsen en kapiteins van charterboten. Dat geeft natuurlijk het nodige vertrouwen. Bovendien maakt dit het mogelijk om reispakketten samen te stellen voor een ieder wat wils. 

Een treffende foto op de homepage, het visplezier straal er vanaf!

Per bestemming kun je heel eenvoudig zien welke vis je kunt verwachten.

WAAR HET ONS EIGENLIJK OM GAAT IS MENSEN BLIJ MAKEN!

Aan alles lees je af dat Tom’s Catch een reisbureau is van deze tijd, dat zie je ook goed terug op de website. Het aanbod is gigantisch, maar ga dat maar eens ordelijk structureren op de digitale snelweg. Dat is Tom’s Catch gelukt. Wat voor visser je ook bent, naar wat voor visreis je ook op zoek bent, met een overzichtelijk navigatiestructuur vind je relatief snel de zaken van jouw gading.

Een kapitale bluefish uit de Ebro Delta in Spanje, één van de vele mogelijke bestemmingen die op relatief korte afstand liggen. 

Last but not least is het sowieso een genot om de site af te struinen; het staat bomwol met vette visplaten en spectaculair videomateriaal. Kortom, klik HIER om de site te bezoeken, meer dan de moeite waard!

Mahi mahi, de meest kleurrijke vis. Laat Tom’s Catch deze van je bucket list strepen!

Ook voor het grove wild ben je bij Tom’s Catch aan het juiste adres.