Ultra UV en ’t ideale kunstaas voor de opening

17/04/2019
Ultra UV en ’t ideale kunstaas voor de opening

De gesloten tijd is een tijd van rust voor ons roofvissers, maar niet voor allen. Zo ontwikkelen ze volle bak door bij Fox Rage en Salmo en komen er wederom mooie producten aan, die we meteen na de gesloten tijd aan de tand kunnen voelen. Denk aan de Ultra UV kleuren waar classics mee worden voorzien. Ofwel patronen die extra gevoelig zijn voor UV-licht.

Fox Rage pro staffer Chris Chew weet wel raad met die Critters, Hij vist ze met een speciale rig, de kick back rig.

Mooi die kreeftenhype, met name te danken aan de C- en T-rig vistechnieken. Fox Rage doet een flinke duit in het zakje met de Critters. Sublieme kreeftimitaties met lekker veel franjes om die rovers horendol te maken. Beschikbaar in 7 cm en 9 cm. Nu ook verkrijgbaar in  (Ultra) UV Pink Candy en UV Pearl, ideaal voor situaties met wat mindere lichtomstandigheden.

Ultra UV Pearl. Mooi voor in donkere omstandigheden…

Dat UV effect is iets bijzonders. Wij mensen kunnen  het met het blote oog niet zien, maar in de natuur ligt dat anders. Ook de Slick Shads zijn nu verkrijgbaar in 3 UV-patronen. Namelijk (Ultra) UV Motor Oil, UV Perch en UV Stickle Back. De Slick Shad is ideaal voor het werpen en verticalen.

Een speciale uitvoering van de Slick Shad, de ULtra UV Stickle Back.

En zo ook bij de fameuze Zander Pro Shad zien we nu een range met attractieve UV-kleuren. Verplichte kost voor elke snoekbaarsvisser, deze classic. Het is dan ook een regelrechte vanger first class. De Zander Pro kun je nu ook krijgen in (Ultra) UV Motor Oil, UV Perch en UV Stickle Back

Ook de klassieke Zander Pro Shad is nu in UV kleuren beschikbaar.

Nieuw als hardbait van Salmo is de Slick Stick 6, het perfecte kunstaas voor de opening van het seizoen en dan met name baars en snoekbaars, maar ook roofblei. Zeer goede werpeigenschappen en binnen te vissen zoals jij wilt, monotoon, met stop en go en/of met korte twitchbewegingen.

Ideaal voor de opening van het seizoen, een alleskunner.

We kunnen niet wachten totdat de roofblei uit zijn winterslaap ontwaakt 😛

Nog even en dan zie je veel roofvis weer tegen de oppervlakte zwemmen. Denk aan die zwoele zomeravonden met een massa aan oppervlakte activiteit. Echt mensen, mis dit niet en probeer het eens met oppervlakte kunstaas. Zoals de Rattlin’ Pop van 7 cm. De ideale plug die je als een traditionele popper binnen kunt vissen, maar ook walk the dog.

Een aanrader voor aankomend seizoen, het vissen in de oppervlakte!