Ultracast naar een next level – Nieuwe versterking

06/11/2020
Ultracast naar een next level – Nieuwe versterking

Importeur/groothandel Ultracast heeft recent het team versterkt met de komst van Stefan Willemsen. Stefan (36) is bepaald geen onbekende in de hengelsportwereld. Velen kennen hem als oud-medewerker van Mega Fish Merksem en Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer. Hij is een enthousiaste liefhebber van het zeevissen en fanatieke zeebaarsvisser.

Het mag voor zich spreken dat ook Didier het vissen door zijn aderen heeft stromen 😉

Oprichter/eigenaar Didier Laroy van Utracast: “We hebben de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. De combinatie van een hoogwaardig pakket aan toonaangevende producten en een topservice is niet onopgemerkt gebleven bij de consument.

Dreamteam. Links Stefan Willemsen.

Een belangrijke rol daarbij is ook weggelegd voor de prostaffers die actief zijn voor onze brands en met z’n allen bijdragen op het gebied van productontwikkeling, innovatie en merkbekendheid. Om deze groeilijn en hoog serviceniveau ook de komende jaren te kunnen garanderen, was dringend versterking nodig en daarom heten wij Stefan van harte welkom in ons team. We zijn er van overtuigd dat Stefan een zeer goede aanvulling is voor ons bedrijf en kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking.”

Stefan in zijn element.

Stefan aan het woord: “Plezier beleven is het belangrijkste binnen onze hobby en uiteindelijk willen we allemaal toch het liefst met kwaliteitsmateriaal aan de waterkant zitten of staan. Ik ben woonachtig in het mooie Zeeuws-Vlaanderen. Bijna elk vrij uurtje zit ik aan de waterkant of ben ik met mijn bootje op de Westerschelde te vinden.

Succes toppers!

Iedereen die mij kent weet dat ik geniet van het ‘totaalplaatje’ en altijd voor kwaliteit ga. Met producten als Hart, Cinnetic, Cox&Rawle, HTO, Tronixpro en BKK in het pakket, is die kwaliteit binnen Ultracast gegarandeerd. En achter al die goede producten zijn toffe mensen te  vinden. Ik kijk er dan ook naar uit om samen het succes verder voort te zetten.” Roofmeister wenst Ultracast en Stefan in het bijzonder veel succes!

 

Ultracast is een energieke groothandel en onder andere verdeler van de topmerken Cinnetic, HART, HTO en BKK. Dit onder de bezielende leiding van Didier Laroy. Klik HIER