Uniek in ontwerp en features – De Concept A2 & C2 baitcasters

02/06/2021
Uniek in ontwerp en features –  De Concept A2 & C2 baitcasters

Vorig jaar kwam 13fishing als de nieuwe binnenkomer op de Europese markt. Dit merk draait al wat langer in de States en besloot onze markt ook aan te vullen met veel snoepgoed. Van snoek poken tot finesse hengels en van kunstaas tot complete combo’s. Hier aandacht voor twee van hun crème de la crème reels. 

In de USA kennen de vissers 13Fishing en is het een grote speler. Ook in de Lage Landen lijkt dat meer en meer het geval te zijn en dat in korte tijd. Zeker de 13Fishing reels doen menig roofvisser kwijlen. Niet alleen uniek qua ontwerp, maar net zo goed wat betreft features.

 

Concept A Gen 2

Deze matzwarte reel is één van de uitblinkers van dit merk. Het heeft een erg fijne prijs- en kwaliteitsverhouding. De Concept A Gen 2 is zoals de naam impliceert van de tweede generatie.

Dit betekent voor de kenners dat deze reel verbeterd is in kwaliteit, design en features zoals een nieuw remsysteem en een sterker slip systeem. Wil jij alle spec’s weten en wellicht deze uitblinker aanschaffen, klik HIER.

 

Concept C Gen 2

De Concept C serie is de nieuwste en lichtste baitcaster in het het assortiment. Met nog geen 170 gram is alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. Het fijne aan deze reel is dat hij verkrijgbaar is in zowel een lage als hoge versnelling. We spreken hier over 6:8:1, 7:5:1 en de 8:3:1. Het slip-systeem is versterkt en kan nu 25lb aan!

Deze reel heeft alles wat je van een kwaliteit reel mag verwachten en is overigens ook goed in te zetten op het zoute! Meer (bestel)info, klik HIER.

O.a. voorzien van die praktisch Hook Keeper.

 

Houd de socials van 13Fishing goed in de gaten voor meer nieuws dit jaar! Klik hier voor Instagram of Facebook. stay tuned!