Vis slimmer en voordeliger met Lowrance

17/06/2022
Vis slimmer en voordeliger met Lowrance

Profiteer nu van eencashback op het nieuwe ActiveTarget™ systeem en op de Hook fishfinder serie, beide van Lowrance. Maak ook gebruik van de nuttige ‘quick tip’ video’s op het YouTube kanaal van Lowrance! Zo vis jij slimmer en voordeliger met Lowrance!

Claim nu tot €100 cashback op je Lowrance Hook Reveal!

Kom nu in aanmerking voor cashback tot wel €100 op je Hook Reveal fishfinder. Afhankelijk van de schermgrootte kun jij €50-€100 cashback claimen. Hoe kom je in aanmerking? Koop een Hook Reveal tussen 01-05-2022 en 30-06-2022 en klik op de knop ‘nu claimen’ op DEZE website. Na de claim zul je een bevestigingsmail krijgen en zul je de cashback binnen 4 weken op je rekening hebben! Klik nu HIER voor meer info!

Bespaar €200

Ook voor het nieuwste ActiveTarget™ systeem geldt een cashback actie. Bekijk met de nieuwe ActiveTarget™ Live Sonar real-time beelden met hoge resolutie van vissen die rond bodemstructuren zwemmen en op je kunstaas afkomen.

Met de ActiveTarget™ kun je zelfs live beelden van voor de boot krijgen.

ActiveTarget™ Live Sonar, met Forward, Down of Scouting weergaven, kan vislocaties scannen en bewegingen van vissen eenvoudig volgen. Zie hoe vissen zich rond structuren bewegen en reageren op je kunstaas, zodat je de juiste aanpassingen kunt maken om ze aan de haak te slaan. Zo leer je in een mum van tijd het gedrag van roofvissen en gaat er letterlijk een wereld voor je open.

De transducer samen met de ActiveTarget™ module.

De ActiveTarget™ kun je gebruiken bij de HDS Live modellen, de Elite modellen en de HDS Carbon modellen. Controleer dus van tevoren of jouw Lowrance fishfinder compatibel is met het ActiveTarget™ systeem.

 

‘Quick tip’ video’s van Lowrance

Weet je even niet hoe je je fishfinder maximaal kunt gebruiken? Niet getreurd, met de quick tip video’s op het YouTube kanaal van Lowrance staan hele nuttige video’s die hulp bieden bij het gebruik van onder andere de Hook Reveal. Gebruik maken van contrast op de Sidescan en Downscan wordt onder andere uitgelicht. Het zullen goed gebruikte minuten zijn!

 

Profiteer dus nu van cashback op de Hook Reveal serie en de nieuwe ActiveTarget™! Vergeet ook zeker niet de video’s te bekijken op het YouTube kanaal van Lowrance! Vis slimmer met Lowrance.