Visreis start 2022 met een MEGA knaller!

17/01/2022
Visreis start 2022 met een MEGA knaller!

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en Visreis.nl komt al met een belangrijke uitbreiding van het portfolio! Sinds jaar en dag stijgt de interesse in avontuurlijke visreizen en daarbij onder andere naar de Amazone. Met een nieuwe samenwerkingspartner opent Visreis de deuren wagenwijd voor iedereen die in ’s werelds grootste jungle wilt vissen. 

Arapaima, de grootste zoetwater vis ter wereld. Wie durft het aan?

Benieuwd wie de payara met een kieuwgreep durft te landen 😛

Pure en overweldigende visavonturen die compleet verzorgd zijn en waar je nog monstervissen kan vangen. Landen als Bolivia, Brazilië, Guyana, Argentinië zijn daar goede voorbeelden van. Om ook deze hoogwaardige jungle visavonturen aan te kunnen bieden heeft Visreis wederom niet stil gezeten en zijn ze een samenwerking gestart met Steve Townson van Amazon Angler. Steve heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het vissen in de Amazone. Hij is dé autoriteit in de wereld als het gaat om visreizen naar de diepste en meest ver gelegen locaties in de Amazone.

Kans op extreem grote roodstaart meerval!

De reizen die door Steve (en nu dus ook door Visreis.nl) worden aangeboden zijn perfect uitgewerkt en hij heeft hiervoor een uitgebreid netwerk opgebouwd over de afgelopen jaren. En omdat Visreis ondertussen het wiel zelf niet meer uit hoeft te vinden is het samenwerken met betrouwbare en zeer ervaren partners de manier bij uitstek om dit soort specifieke visavonturen aan gasten aan te kunnen bieden. En na goed wederzijds overleg en duidelijke afspraken zijn beide partijen enorm enthousiast om deze samenwerking aan te kunnen kondigen.

Visreis start momenteel met 3 visreizen:

  1. Arapaima lodge in Bolivia; gericht vissen op arapaima, jau, surubim en vele anderen soorten diep in de jungle van Bolivia. Klik HIER.
  2. Headwaters in Brazilië: vissen vanaf een luxe huisboot op verschillende soorten peacock bass, piraiba, corvina, piraiba. Klik HIER.
  3. Jaguar Explorer Camp in Guyana; deze reis heeft het allemaal. Arapaima, piraiba, peacock bass, payara en ga zo maar door. Klik HIER.

In de komende weken wordt de lijst met reizen naar de Amazone verder uitgebreid. Vanaf nu zijn bovenstaande reizen per direct te boeken via Visreis.nl. En dat betekent dezelfde reis voor dezelfde prijs.

Bij wie staat er nu niet peacock bass torenhoog op de bucket list?!

Er zijn op dit moment nog 2 plaatsen beschikbaar voor de reis naar Frans Guyana van 9 t/m 20 maart 2022. Dus voor de liefhebbers die al snel een waanzinnig avontuur willen beleven is dit een uitgelezen kans! Wees er snel bij en neem contact met op met Visreis.

 

Arapaima groepsreis

Als er ergens geen gebrek is aan verrassingen…

Daarnaast organiseert Visreis een eigen groepsreis naar Bolivia en gaan ze op jacht naar de arapaima en andere grote monsters van dit schitterende land. Er is een ruime week gereserveerd van 14 t/m 23 september 2022 met 6 volle visdagen. Daarbij is er plek voor 7 gasten en is er 1 begeleider van Visreis.nl bij! Dit zijn maar weinig plaatsen dus wees er op tijd bij om dit avontuur mee te kunnen maken!

Het is niet voordelig en dat snapt Visreis heel goed, maar dit is wel een droomreis en een fenomenaal avontuur. Klik HIER voor alle informatie. Sfeer proeven, check bovenstaande video.

Deze visreizen zijn te boeken als single of duo waarbij je je aansluit in een voor jou/jullie passende week met andere vissers uit verschillende landen. Maar het is ook mogelijk om met je eigen groep van maximaal 7 of 8 deelnemers een locatie en datum uit te zoeken.

Ga mee achter de grote Amazone monsters aan!

Belangrijk om te weten is dat de Visreis.nl fungeert als agent voor Amazon Angler. De visreis wordt uitgevoerd onder auspiciën en onder begeleiding van Amazon Angler. De reis is dus exact hetzelfde en,  niet onbelangrijk, ook de prijs is exact hetzelfde. Alleen via Visreis.nl krijg je ondersteuning in je eigen moedertaal. Tevens is Visreis ook op de hoogte van de details van deze visreizen en kan deze de reis compleet voor je plannen en verzorgen, inclusief alle vluchten.

 

En, natuurlijk niet te vergeten, al deze visreizen worden aangeboden met reisgarantie en mocht de visreis door Covid niet door kunnen gaan, dun kan je kiezen voor een nieuwe datum of je geld terug. Zoals het hoort!