Voor als je next level wilt gaan met je fishfinder – De Elite Ti2

19/05/2020
Voor als je next level wilt gaan met je fishfinder – De Elite Ti2

Lowrance, de hofleverancier van menig top roofvisser zoals bijvoorbeeld alleen al Luc Coppens, Michael Stalenhoef en Robert-Paul Wolters. Feitelijk kan iedereen terecht voor een super unit die voor hem/haar geschikt is. Neem nu de gulden middenweg, de Elite Ti2. 

Nieuw in het assortiment van Lowrance: De Elite Ti packs serie. Uitgevoerd met onder andere het gepatenteerde Active Imaging™, FishReveal™, ingebouwde Genesis Live real-time kaarten, wat zorgt voor verbeterde scherm helderheid en doelscheiding.

Roofvisexpert en visgids Michael Stalenhoef zal het seizoen openen met zijn gloednieuwe Elite Ti2 unit.

 

Uitleg feautures

Het kan soms allemaal een beetje verwarrend zijn met al die technische features op dit soort geavanceerde units. Hieronder uitleg over de meest spraakmakende van de Elite i2:

-Active Imaging: De nieuwe Active Imaging™ 2-in-1 sonar geeft holding area’s zoals stenen, boomstronken, plantenbedden, geulen en taluds perfect aan en levert superieure helderheid en beelden in de hoogste resolutie van vissen en structuren op een grotere afstand dan elke andere technologie voor het in beeld brengen van structuren.

-Draadloze netwerkfuncties: Dankzij de nieuwe draadloze netwerkmogelijkheden heeft u met de Elite toestellen voor het eerst geen kabels nodig om sonar-, kaart-, waypoint- en routegegevens te delen tussen Elite Ti2 schermen.

-In real-time kaarten maken: Werk met C-MAP Genesis Live de kaarten van uw favoriete visstek bij of leg gebieden die nog niet in kaart zijn gebracht vast met contouren van 15 centimeter in real-time op het scherm van uw fish finder/kaartplotter. Genesis Live maakt met behulp van digitale diepte kaarten met hoge definitie met contouren van 1/2 voet. Met dit detailniveau kunt u eenvoudig gebieden vinden waar vissen zich graag verbergen, zoals steile taluds, plateaus en geulen.  Genesis Live biedt u een volledig aanpasbare kaartervaring en geeft u controle over contourtransparantie, contourdichtheid, diepte en veiligheidskleurenpaletten, en nog veel meer. Creëer uw Genesis Live kaarten in real-time en sla ze onderweg op een microSD-kaart op.

-C-MAP® Easy Routing en Navionics® Dock-to-Dock Autorouting: Snellere en eenvoudigere navigatie met automatische routeplanning. Deze menugestuurde functie berekent automatisch de kortste en veiligste koers op basis van de diepgang, breedte en hoogte van de boot, en stelt een route samen die rekening houdt met landmassa’s, ondiepten en andere vaste navigatieobstakels. C-MAP MAX-N+ kaarten, Navionics+ of Navionics Platinum kaarten vereist.

 


Smartphone meldingen: Concentreer je op de visserij en mis nooit een belangrijk bericht of telefoontje met de ingebouwde smartphone-meldingen van Elite Ti2. Schakel de telefoonmeldingen uit om ongestoord te vissen of laat ze aan om een pop-up melding op het scherm van je Elite Ti 2 display te ontvangen.

 


Draadloze connectiviteit: Met geïntegreerde draadloze connectiviteit kunt u software-updates en C-MAP Genesis kaarten rechtstreeks naar uw display downloaden en gedetailleerde servicerapporten uploaden naar technische ondersteuning.

-Verbeterde kleurenpaletten: Pas het uiterlijk van uw display aan met de verbeterde kleuren en contrast van de Elite Ti2 kleuren paletten, waardoor het nog gemakkelijker is om vissen van structuren, de bodem en elkaar te onderscheiden.

-Gebruiksvriendelijk Touchscreen: Het touchscreen maakt Elite Ti² schermen gebruiksvriendelijk, zodat u snel en met uw vingertoppen toegang hebt tot alle functies en opties van de Elite-Ti²

-Verbeterde displaytechnologie: Het SolarMAX™ scherm met hoge resolutie geeft u een beter beeld van vis en structuren met nieuwe, verbeterde scherm helderheid en doelscheiding, zelfs in fel zonlicht.

Daarnaast nog functies die het leven op het water aangenamer maken, zoals een gebruiksvriendelijk touchscreen, draadloze netwerken, smartphone-meldingen en trollingmotor/Power Pole®-integratie. De Elite Ti2 serie is ontworpen om gemakkelijker vis te vinden!

Meer informatie? Klik HIER!

 

Lowrance