Waanzinnig visavontuur à la Jeremy Wade – Wie durft?

05/11/2019
Waanzinnig visavontuur à la Jeremy Wade – Wie durft?

Altijd super spectaculair die avonturen van wereldvisser Jeremy Wade die alle uithoeken van de aardkloot bezoekt voor de meest bizarre roofvissen. Het hele avontuur wordt op beeld vastgelegd en natuurlijk de monstervangsten incluis. Zo vet dat zelfs vele niet-sportvissers aan de buis gekluisterd zitten. Nu bij Visreis exact een Surinaamse bestemming die Jeremy heeft bezocht. Durf jij het avontuur aan?

Eind augustus heeft Visreis zelf een pilottrip gemaakt naar de Coppename River in de Suriname. Het thuiswater van de spraakmakende Piraiba (ook Lau lau genoemd), waar Jeremy in onderstaande video jacht op maakte. In deze video vangt de globetrotter een exemplaar van 170 cm. Jazeker, indrukwekkend! Maar… wij hebben tijdens onze trip maar liefst 4 nog grotere exemplaren gevangen. Klik HIER als je nu al niet kunt wachten :-P, scroll naar beneden voor meer impressie.

En… ze zitter er zeker weten nog groter! De gids die ons deze week heeft begeleid vertelde over de vele bosvarkens die in de jungle rondlopen. Deze bosvarkens steken bij tijd en wijlen ook nog wel eens de rivier over. Je raadt het al misschien, hij heeft ooit gezien dat zo’n bosvarken tijdens deze oversteek in één keer werd opgeslokt door een piraiba. Het grootst opgemeten exemplaar dat hij heeft gezien, mat 255 cm… Laat je zwembroek maar thuis 😉

Bosvarkeneter… Brrrrr

Naast de lau lau maak je hier ook kans op roodstaart meerval, luipaard meerval, peacock baars, payara en meer van dit soort waanzinnige vissen in een schitterende jungle omgeving.

Vele andere vissoorten zoals de multikleur peacock bass…

… de prachtige luipaard meerval…

…uit de kluiten gewassen roodstaartmeerval…

…groter piranha’s, pacu’s en meerrrrr…

 

Hoe kun jij dit meemaken?

Heel simpel. Schrijf je in voor onze groepsreis in 2020 naar de Wonotobo watervallen in Suriname. Minimaal 7 en maximaal 9 personen kunnen mee op dit toffe visavontuur! Deze visreis wordt begeleid door een ervaren medewerker van Visreis.nl.

Het programma  ziet er als volgt uit:

  • Dinsdag 3 november aankomst in Paramaribo en transfer naar Nickerie per bus en overnachting in River Breeze hotel in twee persoonskamers met ontbijt.
  • Woensdag 4 november transfer per boot naar Wonotobo Lodge.
  • 5 t/m 10 november 6 dagen vissen met 2 personen per monarch/boot + gids.
  • 11 november terug naar Nickerie + overnachting in River Breeze hotel of in Paramaribo in twee persoonskamers met ontbijt.
  • 12 november transfer naar luchthaven en avondvlucht naar Amsterdam.

Inclusief ontbijt, lunch en diner water, koffie, thee en frisdrank. Er wordt gevist met eigen materiaal. Minimaal 7 en maximaal 9 klanten met 1 begeleider van VISREIS.NL.

Sta jij hier eind 2020 midden in de jungle een kapitale Lau lau te drillen? 😉

De prijs hiervoor bedraagt 2075 Euro, exclusief vlucht, bijkomende kosten: boekingskosten à 25 Euro per boeking, 15 Euro reisgarantie per boeking, kosten voor alcoholische dranken en fooi. Klik HIER voor uitgebreide informatie! Heb jij zin om mee te gaan op dit gave visavontuur? Meld je dan zsm aan want het vermoeden bestaat dat de reis snel volgeboekt zal zijn.

Check in onderstaande video de Visreis.nl-trip in augustus van dit jaar.