Westin in de aanbieding en milieu vriendelijke vangers bij Wout

17/06/2022
Westin in de aanbieding en milieu vriendelijke vangers bij Wout

Bij Wout van Leeuwen te Vlaardingen zijn momenteel verschillende hengels uit de Westin W4 serie in de aanbieding. Ook hebben ze onlangs drie hele mooie artikelen van Rapala en GT-BIO aan het assortiment toegevoegd perfect voor de kantvissers onder ons! Lees er in dit artikel meer over!

 

Werpkanon> Rapala Distant Sniper> De naam verklapt het al, deze hengel is speciaal ontworpen om een werpkanon te zijn! De Rapala Distant Sniper Hengels zijn ontworpen voor de visser die regelmatig op pad gaat. Deze hengels zijn geoptimaliseerd in termen van stabiliteit en duurzaamheid zonder in te boeten aan een compact ontwerp.

Een waar werpkanon, de Rapala Distant Sniper.

De hengel is speciaal ontwikkeld voor het kantvissen met kunstaas waarbij maximale afstand belangrijk is. De snelle en sterke blank zorgt voor snel werpen en is moeiteloos te gebruiken met jigs en ander aas. Er zijn twee uitvoeringen, beide zijn 2,40 meter lang. Een versie heeft een werpgewicht van 12-28 gram en de ander zit tussen de 14-42 gram. Meer info? Klik HIER.

 

Voor de struinende visser> Rapala Sling Bag PRO Edition> Deze tas is ideaal voor de actieve visser die niet teveel wilt sjouwen en niet gehinderd wilt worden tijdens het vissen door een lompe tas.

Een multifunctionele tas waar je zelfs je telefoon in kunt houden en gebruiken!

Het populaire Rapala Sling Bag-ontwerp heeft nu extra functies. Het volume van het hoofdvak is eenvoudig aan te passen met de expansievouw. Het binnenvak heeft een vak voor een drinkrugzak met een doorvoeropening voor de drinkbuis. De waterdichte zak op de schouderriem heeft een flexibel venster dat compatibel is met touchscreen. Zo zit jouw telefoon veilig voor wanneer het regent en kun je je telefoon alsnog gebruiken! Afmetingen (BxHxD): 31 cm/23 cm/13-16 cm. Kleur: groen/zwart. Meer info? Klik HIER.

 

Mis het niet want OP=OP!

W4 W3 geprijsd> W4 hengels in de aanbieding> Wout van Leeuwen heeft verscheidene hengels uit de W4 serie van Westin in de aanbieding! De W4 Vertical, Spin, Ultrastick, Powershad, Powershad-T en Lightstick zijn nu met flinke korting te koop! Doe er je voordeel mee! Voor meer info, klik HIER. Ze zijn nu afgeprijsd tot ongeveer de prijs van een W3!

 

Milieuvriendelijke zeebaars snoepjes> GT-BIO Roller Shad> Wout van Leeuwen zou Wout van Leeuwen niet zijn als ze niet voldoende zeebaars artikelen op voorraad hebben. Zo nu ook nieuw in het assortiment: de Roller Shad van GT-BIO! De GT-Bio Roller Shad is de nieuwe revelatie als het gaat om het vissen op zeebaars. Bij GT-Bio vindt men het belangrijk om te blijven innoveren in milieuvriendelijke producten. Vooral het  ‘loodvrij verhaal’ wordt steeds belangrijker, zowel bij de winkels als bij jou als eindgebruiker. Daarbij laat GT-Bio zien dat een echte vanger zeer zeker niet slecht hoeft te zijn voor het milieu.

GT-BIO denkt aan het mileu, minder afval in het water=meer beter!

Op dit moment zijn alle ondiepe, shore en offshore jigkoppen loodvrij. Daarnaast is GT-Bio ook bezig met de reductie van plastic in de verpakkingen en in het kunstaas. Het zachte kunstaas is gemaakt van een niet-Ftalaten weekmaker en bij alle verpakkingen is het plastic al gereduceerd met 50%. Daarnaast zijn alle kleurmiddelen milieuvriendelijk en ongevaarlijk EN zijn de GT-Bio Shads kleurvast. Als je ze bij elkaar bewaart, verkleuren ze niet. Geproduceerd in Europa en BPA vrij. Meer info? Klik HIER.

 

Doe je voordeel met deze nieuwe artikelen en scherpe aanbieding! Zoals Wout zegt: ‘Heeft Wout het niet, dan vangt het niet!’ Neem een kijkje op de Website of de Instagram pagina van Wout van Leeuwen!

Wout van Leeuwen Fishing & Outdoor